Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
marker Hakuaika käynnissä
   
Koko-/osa-aikainen
Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu - Näytä kaikki  
Ammattitutkinnot

Urheiluhierojakoulutus

Urheiluhierojakoulutus

Urheiluhierojakoulutus

Kouluttaudu ammattitaitoiseksi urheiluhierojaksi

Urheiluhierojakoulutus sisältää samat opinnolliset vaatimukset ja näyttökokeisiin ohjauksen, kuin hierojakoulutuskin. Lisäksi urheiluhierojakoulutuksen opintoihin sisältyy valmennuksen ja urheiluhieronnan perusteet, urheiluteippauksen ja käytännön toteutuksen oman urheilijan kanssa. Siitä tulee erikseen merkintä koulun antamaan todistukseen.

Urheiluhierojakoulutuksen sisältö

Hierontaan sisältyvien perusopintojen lisäksi urheiluhieronnassa perehdytään valmennuksen teoreettiseen taustaan ja halukkaiden kanssa sitä pyritään soveltamaan myös heidän omaan elämäänsä. Jokainen urheiluhieroja saa lisäksi asiakkaakseen oman henkilökohtaisen kilpaurheilijan, jonka kanssa hän harjoittelee urheiluhieronnan käytäntöjä 5–6 kuukauden ajan.

Koulutuksen aikana opiskelijat ohjataan Hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeisiin.

Hieronnan ammattitutkinnon osat ovat

  1. Tuki- ja liikuntaongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen
  2. Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjänä toimiminen
  3. Kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä
  4. Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen

Hierojakoulun tunneilla on läsnäolovelvollisuus. Koululla suoritettavat maksulliset hierontatunnit lasketaan työharjoittelutunneiksi ja näiden lisäksi opiskelijat huolehtivat polin muistakin tehtävistä, kuten siisteydestä ja vastaanotossa toimimisesta.

Hierojakoulutus on Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa koulutusta, jonka aikana opiskelijat ohjataan neljään näyttökokeeseen. Opiskelijat voidaan ohjata näyttökokeisiin läpäistyään koululla järjestettävän testin sekä suoritettuaan opintoihin kuuluvan työharjoittelun. Näyttökokeet hyväksytysti suorittanut opiskelija on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä Koulutettu hieroja ja hänet liitetään terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin.

Koulutuksessa käytetään pääsääntöisesti Suomen Hierojakoulujen omia anatomian teoria-, harjoituskirjoja ja monisteita. Käytössä on myös anatomian applikaatio sekä kattava digitaalinen opiskeluympäristö. Lisäksi koululla on useita luurankoja käytännön opetuksen tueksi ja kattava käsikirjasto. Kirjastosta löytyy monipuolisesti tietoa ammatillista kehitystä varten.

Urheiluhieroja ja kuntosalivalmentaja -opinnot

Suomen Hierojakoulussa on mahdollista suorittaa urheiluhierojan ja kuntosalivalmentajan opinnot, jolloin opiskelija suorittaa klassisen hierojan koulutuksen lisäksi kaksi erikoispätevyyttä. Nämä ovat Urheiluhieroja ja Kuntosalivalmentaja. Kuntosalivalmentajan pätevyyden myötä opiskelija voi toimia asiakkaiden lihasharjoittelun valmentajana. Kuntosalivalmentaja -opinnot tarjoaa yhteistyökumppanimme, Suomen suurin Personal Trainer -koulutusyritys.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheiluhierojakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu aikuisille. Perusvaatimuksina koulutukseen hakeutuville ovat terveelliset elämäntavat, peruskoulun oppimäärä, suomen kielen riittävän hyvä hallinta, kiinnostus sosiaali‑ ja terveysalaa kohtaan sekä korkea motivaatio.

Lisäksi hakijan olisi hyvä olla nykyinen tai entinen kilpaurheilija, valmentaja tai aktiivinen kuntourheilija. Tämä siksi, että valmennuksen perusteet eivät aukene pelkällä teorian opiskelulla, vaan siihen tarvitaan omakohtaisia käytännön kokemuksia.

Koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutkinto / todistus

Koulun oma todistus (urheiluhieroja) / Koulutettu hieroja (Hieronnan ammattitutkinto)

Kustannukset

Urheiluhierojalinjan lukuvuosimaksut vaihtelevat paikkakunnittain. Lukuvuosimaksu kattaa opetuksen ja työvaatteista koituvat kulut.

Klassinen hieroja -koulutuksen päälle suoritettavat lisäopinnot lisäävät kustannuksia seuraavasti:

  • Urheiluhieroja 500 €
  • Kuntosalivalmentaja 500 €
  • Urheiluhieroja + Kuntosalivalmentaja 800 €

Kaikki yllämainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheiluhierojakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki

Suomen Hierojakoulut

Suomen hierojakoulut

Hierojakoulutusta ja urheiluhierojakoulutusta – myös viikonloppuopintoina Suomen Hierojakoulut on yhdeksästä yksityisestä oppilaitoksesta koostuva kouluperhe. Hierojakoulut tarjoavat aikuisille suunnattua Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa hierojakoulutusta, urheiluhierojakoulutusta sekä täydentäviä tuki- ja liikuntaelinten hoitoon keskittyviä kursseja.  Täydentävä Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus suoritetaan verkkomuotoisesti ja se toteutetaan yhteistyössä...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki

espoo@suomenhierojakoulut.fi
Piispansilta 11 (Iso Omena)
02230 Espoo

 Näytä puhelinnumero
suomenhierojakoulut.fi


Arvioinnit

Urheiluhierojakoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Liikunta-ala kutsuu!

Opiskele hierojaksi, personal traineriksi tai hyvinvointivalmentajaksi Kauhajoen opistolla! Lue lisää ja hae opiskelemaan!