Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Koko-/osa-aikainen
Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu - Näytä kaikki  
Ammattitutkinnot

Video

Opiskele hierojan ammattitutkinto vuodessa!

Urheiluhierojakoulutus

Urheiluhierojakoulutus

Urheiluhierojakoulutus

Kouluttaudu ammattitaitoiseksi urheiluhierojaksi

Urheiluhierojakoulutus sisältää samat opinnolliset vaatimukset ja näyttökokeisiin ohjauksen, kuin hierojakoulutuskin. Lisäksi urheiluhierojakoulutuksen opintoihin sisältyy valmennuksen ja urheiluhieronnan perusteet, urheiluteippauksen ja käytännön toteutuksen oman urheilijan kanssa. Siitä tulee erikseen merkintä koulun antamaan todistukseen.

Urheiluhierojakoulutuksen sisältö

Hierontaan sisältyvien perusopintojen lisäksi urheiluhieronnassa perehdytään valmennuksen teoreettiseen taustaan ja halukkaiden kanssa sitä pyritään soveltamaan myös heidän omaan elämäänsä. Jokainen urheiluhieroja saa lisäksi asiakkaakseen oman henkilökohtaisen kilpaurheilijan, jonka kanssa hän harjoittelee urheiluhieronnan käytäntöjä 5–6 kuukauden ajan.

Koulutuksen aikana opiskelijat ohjataan Hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeisiin.

Hieronnan ammattitutkinnon osat ovat

  1. Tuki- ja liikuntaongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen
  2. Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjänä toimiminen
  3. Kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä
  4. Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen

Hierojakoulun tunneilla on läsnäolovelvollisuus. Koululla suoritettavat maksulliset hierontatunnit lasketaan työharjoittelutunneiksi ja näiden lisäksi opiskelijat huolehtivat polin muistakin tehtävistä, kuten siisteydestä ja vastaanotossa toimimisesta.

Hierojakoulutus on Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen valmentavaa koulutusta, jonka aikana opiskelijat ohjataan neljään näyttökokeeseen. Opiskelijat voidaan ohjata näyttökokeisiin läpäistyään koululla järjestettävän testin sekä suoritettuaan opintoihin kuuluvan työharjoittelun. Näyttökokeet hyväksytysti suorittanut opiskelija on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä Koulutettu hieroja ja hänet liitetään terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin.

Koulutuksessa käytetään pääsääntöisesti Suomen Hierojakoulujen omia anatomian teoria-, harjoituskirjoja ja monisteita. Käytössä on myös anatomian applikaatio sekä kattava digitaalinen opiskeluympäristö. Lisäksi koululla on useita luurankoja käytännön opetuksen tueksi ja kattava käsikirjasto. Kirjastosta löytyy monipuolisesti tietoa ammatillista kehitystä varten.

Urheiluhieroja ja kuntosalivalmentaja -opinnot

Suomen Hierojakoulussa on mahdollista suorittaa urheiluhierojan ja kuntosalivalmentajan opinnot, jolloin opiskelija suorittaa klassisen hierojan koulutuksen lisäksi kaksi erikoispätevyyttä. Nämä ovat Urheiluhieroja ja Kuntosalivalmentaja. Kuntosalivalmentajan pätevyyden myötä opiskelija voi toimia asiakkaiden lihasharjoittelun valmentajana. Kuntosalivalmentaja -opinnot tarjoaa yhteistyökumppanimme, Suomen suurin Personal Trainer -koulutusyritys.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheiluhierojakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu aikuisille. Perusvaatimuksina koulutukseen hakeutuville ovat terveelliset elämäntavat, peruskoulun oppimäärä, suomen kielen riittävän hyvä hallinta, kiinnostus sosiaali‑ ja terveysalaa kohtaan sekä korkea motivaatio.

Lisäksi hakijan olisi hyvä olla nykyinen tai entinen kilpaurheilija, valmentaja tai aktiivinen kuntourheilija. Tämä siksi, että valmennuksen perusteet eivät aukene pelkällä teorian opiskelulla, vaan siihen tarvitaan omakohtaisia käytännön kokemuksia.

Koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutkinto / todistus

Koulun oma todistus (urheiluhieroja) / Koulutettu hieroja (Hieronnan ammattitutkinto)

Kustannukset

Urheiluhierojalinjan lukuvuosimaksut vaihtelevat paikkakunnittain. Lukuvuosimaksu kattaa opetuksen ja työvaatteista koituvat kulut.

Klassinen hieroja -koulutuksen päälle suoritettavat lisäopinnot lisäävät kustannuksia seuraavasti:

  • Urheiluhieroja 500 €
  • Kuntosalivalmentaja 500 €
  • Urheiluhieroja + Kuntosalivalmentaja 800 €

Kaikki yllämainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheiluhierojakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki

Suomen Hierojakoulut

Suomen Hierojakoulut

Suomen Hierojakoulut on Suomen suurin hierojakoulutusta tarjoava kotimainen yritys, jolla on toimipisteet kahdeksalla paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Seinäjoella, Kotkassa ja Porvoossa. Hierojakouluilta saat koulutetun hierojan ammattitutkinnon, jonka lisäksi voit opiskella lisäopintoina esimerkiksi urheiluhierontaa tai fysioterapiaa. Suomen Hierojakouluilla opiskelija...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Hierojakoulut: Erottaja, Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Oulu, Porvoo ja Seinäjoki

espoo@suomenhierojakoulut.fi
Piispansilta 11 (Iso Omena)
02230 Espoo

 Näytä puhelinnumero
suomenhierojakoulut.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 3 arviointiin

Valmistunut 2018
(5)
Yksi niistä harvoista ammateista, jossa kohtaat lähtökohtaisesti vain tyytyväisiä ja rentoutuneita asiakkaita. Tämä koulutus tarjoaa laadukkaan sekä monipuolisen opiskeluvuoden mukavassa ja innostavassa ilmapiirissä. Koulutus on hyvin tiivis, joten se vaatii opiskelijalta kovaa työntekoa ja halua nähdä vaivaa oppimisen eteen. Koulu antaa oppilai...
Näytä kokonaan
Tuukka
(4)
Koulutuksessa on hyvä tasapaino luentojen sekä käytännön oppimisen välillä. Koulutuksessa käytiin monipuolisesti läpi hierojan ammattiin kuuluvia asioita niin hieronnan kuin myös asiakaspalvelu osalta. Koulun hyvän maineen ansiosta opiskelijana pääsee tekemään satoja tunteja harjoittelua asiakkaiden kanssa. Koulutukseen hyvän lisämausteen toivat...
Näytä kokonaan
Maraerika
(4)
Oli hyvä koulu, valmistuin vuonna 2016. Lyhyt mutta ytimekäs ! Hyvät opettajat, kivat luokkakaverit, opiskelu tilat hyvä(: opetuksen laatu hyvä, teoriaa hyvin ja käytännön harjoittelua oli hiukan liikaa ehkä, mutta kyllä siitä selvisi! paljon asiaa yhteen vuoteen, mutta hyvä eka ammatti ja hierojana toiminut siitä asti !
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haku rikosseuraamusalan koulutukseen tammikuussa

Tutkintokoulutus valmistaa vartijaksi – monipuolisia ominaisuuksia ja taitoja vaativaan ihmissuhdetyöhön. Tutustu ja hae 2.–28.1.2020!

Lue lisää