Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomen Kosmetologikoulu

Suomen Kosmetologikoulu

Suomen Kosmetologikoulu on perinteikäs Helsingissä toimiva oppilaitos. Opiston tarkoituksena on antaa kosmetologin perustutkintoon johtavaa koulutusta sekä ammatillista jatko- ja täydennyskoulutusta.

Opetustavoite – ammatissa menestyminen

Menestyminen ammatissa on yksi Suomen Kosmetologikoulun keskeisistä opetustavoitteista. Koulussa pyritään huomioimaan yksilöllisiä tarpeita niin pitkälle kuin se toiminta-ajatuksen puitteissa on mahdollista. Joustavuudella tarkoitetaan niin organisaation antamaa liikkumavaraa kuin oppilaiden kykyä sopeutua esimerkiksi asiakaspalvelussa tapahtuviin vaihtuviin tilanteisiin.

Ammatin vaatimukset

Kosmetologilta edellytetään hyvää terveyttä. Ihoallergiat voivat pahentua koulutuksen aikana. Tarkkuutta vaativa työ edellyttää näköaistin ja käden hyvää koordinaatiota. Kosmetologin ammatti on asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustyötä, joka edellyttää myönteistä asennoitumista ja hyvää psyykkistä terveyttä.

Lähes kaikki Suomen Kosmetologikoulun opiskelijat suorittavat sekä kauneudenhoitoalan perustutkinnon että kansainvälisen CIDESCO-tutkinnon.

Haluatko lisätietoa Suomen Kosmetologikoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Suomen Kosmetologikoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Suomen Kosmetologikoululle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Kosmetologikoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Suomen Kosmetologikoulu

Hietaniemenkatu 7A 4.krs
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.suomenkosmetologikoulu.fi

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Suomen Kosmetologikoulu täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Suomen Kosmetologikoulu ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.