Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomen Urheiluhierojaopisto

Suomen Urheiluhierojaopisto

Suomen Urheiluhierojaopistossa valmistut vajaassa vuodessa ammattitaitoiseksi hierojaksi.

Koulutuksen aikana suoritat myös hieronnan ammattitutkinnon, joka antaa sinulle oikeuden käyttää suojattua ammattinimikettä koulutettu hieroja. Koulutettuna hierojana saat potilasvakuutuksen ja et ole arvonlisäverovelvollinen. Koulutus tuottaa sinulle lisäksi urheiluhierojan pätevyyden. Opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen piiriin.

Ammattitutkinnon suoritettuasi pääset suoraan Ortopedisen Osteopatian Koulutuskeskuksen (OOKK) pääsykokeisiin ja sinulla on loistava pohja hakiessasi AMK:n jatkokoulutukseen.

Urheilijan lihashuollon käytännön harjoittelua opiskelijat suorittavat HIFK:n miesten jääkiekon liigajoukkueen ja HJK:n miesten jalkapallon veikkausliigajoukkueen sekä monien eri yksilöurheilijoiden parissa. Urheiluseurat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden päästä päivittäin mukaan pelaajien lihashuoltotehtäviin harjoitus- ja peliolosuhteisiin.

Jo opiskeluaikana pääsy huipputasoisten urheilijoiden harjoitus-, ottelu- ja hoitoympäristöön antaa sinulle erinomaiset valmiudet toimia ammattitaitoisena hierojana ja urheiluhierojana välittömästi koulutuksen päätyttyä.

Haluatko lisätietoa Suomen Urheiluhierojaopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Suomen Urheiluhierojaopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Suomen Urheiluhierojaopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Ammattitutkinnot
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Helsinki

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Urheiluhierojaopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Suomen Urheiluhierojaopisto

Pasilan puistotie 4
00240 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 5 arviointiin

Jenni
(5)
Omasta valmistumisesta on kulunut jo useampi vuosi, mutta edelleen voin lämmöllä suositella suhon koulutusta. Koulutus antaa hyvän pohjan myös erilaisille jatkokoulutuksille ja etenkin muihin terveydenhoitoalan koulutuksiin verrattuna suhon anatomian ja fysiologian teoriatunnit on vertaansa vailla.
Hande L.
(5)
Itse olin alanvaihtaja vähän vanhemmalla iällä. Koulu sopii mainiosti perheellisellekin. Opetus on laajaa ja laadukasta, todella mahtava opettaja Hannu Kanerva, sekä myös muu henkilökunta. Vuosi meni liian nopeasti, mutta takataskuun jäi uusi ammatti ja iso kasa uusia ystäviä sekä uusia mahdollisuuksia.
Karri
(5)
Todella kattava paketti ihmisen fysiologiaa ja anatomiaa sekä todella tärkeänä seikkana ihmisten kohtaaminen käytännön hoitotyössä. Samaa mieltä myös siitä, että antaa todella hyvän pohjan jatko-opinnoille!

Suomen Urheiluhierojaopisto sosiaalisessa mediassa


Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Suomen Urheiluhierojaopisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 5 arviointiin