Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit Suomen Urheiluhierojaopisto:sta

Keskiarvo: 5

Perustuu 5 arviointiin

Jenni
(5)
Omasta valmistumisesta on kulunut jo useampi vuosi, mutta edelleen voin lämmöllä suositella suhon koulutusta. Koulutus antaa hyvän pohjan myös erilaisille jatkokoulutuksille ja etenkin muihin terveydenhoitoalan koulutuksiin verrattuna suhon anatomian ja fysiologian teoriatunnit on vertaansa vailla.
Hande L.
(5)
Itse olin alanvaihtaja vähän vanhemmalla iällä. Koulu sopii mainiosti perheellisellekin. Opetus on laajaa ja laadukasta, todella mahtava opettaja Hannu Kanerva, sekä myös muu henkilökunta. Vuosi meni liian nopeasti, mutta takataskuun jäi uusi ammatti ja iso kasa uusia ystäviä sekä uusia mahdollisuuksia.
Karri
(5)
Todella kattava paketti ihmisen fysiologiaa ja anatomiaa sekä todella tärkeänä seikkana ihmisten kohtaaminen käytännön hoitotyössä. Samaa mieltä myös siitä, että antaa todella hyvän pohjan jatko-opinnoille!
Camilla S
(5)
Suomen Urheiluhierojaopistolta sain erittäin laadukasta opetusta! Anatomian opetus oli monipuolista ja mielenkiintoista. Käytännön opetus tapahtui työharjoittelussa, missä pystyi opittuja asioita hyödyntämään. Valmistuttuani urheiluhierojaksi vuonna 2016, tiesin löytäneeni unelma-ammattini - kiitos siitä Suholle ja Suhon henkilökunnalle!
Hanne
(5)
Opiskelen SuHossa hierojaksi, ja olen erittäin tyytyväinen opiskeluun. Opettajat ovat erittäin ammattitaitoisia ja mukavia. Ilmapiiri koulussa on kannustava ja motivoiva. Tilat ja oppimismateriaalit ovat todella hyvät. Urheiluhierojan opinnot valmistavat hyvin myös jatko-opintoja ajatellen. Itse jatkan fysioterapeutiksi jossain vaiheessa urhe...
Näytä kokonaan
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi