Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto | mittatilausompelija

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
1,5 vuotta
   
Monimuotokoulutus
Turku
Ammattitutkinnot

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto | mittatilausompelija

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto, mittatilausompelija

Mittatilausompelija

Mittatilausompelijan koulutus valmistaa sinut vaatetusalan ammattilaiseksi, jolla on taito valmistaa erilaisia vaatteita.

Koulutuksessa käydään läpi kaikki vaatetuksen tuottamisen vaiheet aina suunnittelusta ja kaavoituksesta ompeluun ja viimeistykseen saakka. Sen avulla kehität taitojasi yksilöllisten vaatteiden valmistajana, joka hallitsee myös asiakaslähtöisen ajattelun.

Mittatilausompelijan opinnot

Mittatilausompelijan koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle monipuoliset taidot yksilöllisten vaatteiden suunnitteluun ja valmistukseen.

Mittatilausompelijan koulutuksessa suoritat Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnon. Tutkinto koostuu seuraavista osista:

  • Tuotteistaminen ja markkinointiviestintä tekstiili- ja muotialalla
  • Mittatilaustuotteen valmistaminen
  • Erikoismitoitetun tuotteen suunnittelu ja valmistaminen
  • Tekstiilituotteiden ja muodin kiertotaloustuotteiden suunnittelu ja valmistaminen

Mittatilausompelijan koulutuksen aikana tai sen jälkeen voit suorittaa myös yrittäjyysopinnot. Yrittäjyysopinnoista on hyötyä erityisesti, mikäli aikeenasi on suuntautua yrittäjäksi. Haittaa niistä ei ole, vaikka tähtäisitkin toisen palvelukseen. Asiakaslähtöinen ajattelu on aina rahanarvoista osaamista.

Koulutuksen kesto ja toteutus

Mittatilausompelijan koulutus kestää 1½ vuotta. Koulutusta on kahtena päivänä viikossa. Lomaa koulutuksen aikana on talvi- ja syyslomaviikoilla, joululomaa 3 viikkoa sekä kesälomaa 7 viikkoa.

Koulutus sisältää lähiopiskelun lisäksi etäopiskelua. Se on sivutoimista, eikä näin ollen vaikuta saamiisi etuuksiin. Mittatilausompelijan koulutuksessa koulutusaikaa on viikossa on 24 oppituntia, joten se soveltuu mainiosti myös työssäkäyville.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto | mittatilausompelija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Aikaisempaa osaamista alalta ei vaadita.

Koulutukseen haetaan Suomen Yrittäjäopiston sivuilla.

Tutkinto / todistus

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto, mittatilausompelija

Kustannukset

Koulutusmaksu on 100 €, joka sisältää opetuksen lisäksi perustarvikkeet.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto | mittatilausompelija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin lähes 70...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Viipurintie 4
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle


Arvioinnit

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto | mittatilausompelija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: