Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto | järjestelmäasiantuntija

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
1-1,5 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
   
Monimuotokoulutus
Hämeenlinna
Ammattitutkinnot

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto | järjestelmäasiantuntija

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, järjestelmäasiantuntija

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, järjestelmäasiantuntija

Suomen Yrittäjäopiston järjestelmäasiantuntija-koulutus antaa vahvan käytännön osaamisen verkko- ja tietokonejärjestelmistä sekä opit hallitsemaan alan uusimmat teknologiat. Koulutus antaa kattavan osaamisen  Microsoft-tekniikoihin, verkkoteknologioihin sekä Linux-käyttöjärjestelmään. Koulutus valmistaa myös sertifiointeihin.

Opintojen sisältö ja toteutus

Järjestelmäasiantuntijakoulutus on hyvää täydennyskoulutusta järjestelmäasiantuntijoille ja it-osaajille. Koulutus sopii myös alan vaihtajille, joilla on aiempaa koulutusta ja osaamista alalta.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa valtaosa oppimisesta tapahtuu työelämässä ja käytännön työtehtävissä. Lähiopetusta järjestetään joustavasti arkipäivisin, jonka lisäksi osa opinnoista (koko moduuli tai osia siitä) järjestetään verkkokursseina. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan opintojen alussa henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen ja kartoitetaan tulevat oppimistarpeet.

Koulutuksen yhteydessä on mahdollista suorittaa tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto näyttötutkintona työelämässä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto | järjestelmäasiantuntija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Suomen Yrittäjäopiston kotisivuilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Opiskelijaksi valittavalta edellytetään tutkinnon suorittamiseen soveltuvaa työ- tai työharjoittelupaikkaa.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto

Kustannukset

  • Omaehtoisena ammatillisena lisäkoulutuksena osallistumismaksu on 500 euroa (sis. koulutuksen ja tutkinnon suorittamisen).
  • Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena. Kysy lisää!

Mikäli sinulla on kysymyksiä rahoitusvaihtoehtoihin liittyen, ota yhteyttä Suomen Yrittäjäopistoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto | järjestelmäasiantuntija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin lähes 70...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Viipurintie 4
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi

Arvioinnit

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto | järjestelmäasiantuntija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Digitalisaatio muuttaa maailmaa!

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden ratkaisemisessa. Onnistumme, kun valjastamme datan palvelemaan meitä. Tähän tarvitaan osaajia!