Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Yrittäjän ammattitutkinto

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Joustavasti
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Hämeenlinna, Seinäjoki
Ammattitutkinnot

Video

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Mietitkö yrityksen perustamista ja haluat varmistua liikeideasi toimivuudesta? Vai oletko toiminut jonkin aikaa yrittäjänä ja haluat täsmentää liiketoimintasuunnitelmaasi?

Yrittäjän ammattitutkintoon valmistava koulutus tarjoaa tietoa ja toimintatapoja niin yrittäjänä toimivalle kuin myös yritystoimintaa aloittavalle. Voit valita opiskeletko nonstop-koulutuksessa tai verkkokurssilla. Molempiin koulutuksiin pääset mukaan ajankohdasta riippumatta.

Yrittäjän ammattitutkintokenelle?

Yrittäjän ammattitutkintoon valmistava koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat vielä tarkentaa suunnitelmiasi ennen yrityksen perustamista.  Yrittäjänä jo toimivalle tarkoitetttu yrittäjän ammattitutkinto on kattava kokonaisuus, jossa tarkennetaan suunnitelmia ja luodaan menestymisen konseptia.

Opintojen aikana opiskelet yrityksen perustamisessa tarvittavia asioita: markkinointia ja myyntiä, yrityksen talousasioita sekä yrittäjänä toimimista. Opinnoissasi keskityt uuden yrittäjän kannalta olennaiseen asiaan joustavasti ja täysin omista lähtökohdistasi.

Opintojen alussa kartoitetaan osaamisesi jonka jälkeen laaditaan henkilokohtainen opintopolku koulutuksen ja tutkinnon suorittamiseen.

Työn ohessa opiskellen – nonstoppina tai verkossa

Yrittäjän ammattitutkintoon valmistava koulutus kestää yleensä noin yhden vuoden. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jolloin valtaosa oppimisesta tapahtuu omaa yritysideaasi kehittäen. Koulutuksen voi suorittaa myös verkko-opintoina.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Suomen Yrittäjäopiston omilla kotisivuilla.

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Kustannukset

Kysy lisää!

Yrittäjänä jo toimivan on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin lähes 70...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Viipurintie 4
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit

Yrittäjän ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: