Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjyyskoulutus verkossa

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammattitutkinnot
Yrittäjävalmennus verkossa

Yrittäjyyskoulutus verkossa

Yrittäjyyskoulutuksemme kattaa koko yrittäjyyden elinkaaren, yrityksen perustamisesta yrityksen omistajanvaihdokseen saakka.

Yrittäjyyden ammattitutkintoon valmistava yrittäjyyskoulutus tarjoaa tietoa ja toimintatapoja yrityksen perustajalle ja kehittäjälle. Vältät pahimmat sudenkuopat opiskelemalla ja laatimalla liiketoimintasuunnitelman ennen yrityksen perustamista. Vahvistat yrittäjäosaamistasi asiantuntijoidemme ohjauksessa.

Koulutuksessa saat tietoa kestävään tulevaisuuteen tähtäväästä liiketoiminnasta. Pohdit oman liiketoimintasi osalta kestävän kehityksen osa-alueita ja niiden huomioimista liiketoiminnassasi. Kestävä ja vastuullinen liiketoiminta on kilpailuetu!

Yrittäjäkoulutuksen sisältö

Yrittäjyyskoulutuksessa suoritat joustavasti yrittäjyyden ammattitutkinnon. Koulutuksen aikana laadit liiketoimintasuunnitelman laskelmineen, joka on tärkeä työväline yritystä perustettaessa sekä liiketoimintaa kehitettäessä. Liiketoimintasuunnitelmaa ja laskelmia voit hyödyntää myös starttirahan hakemisessa.

Valittavana on yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala yritystoimintaa suunnitteleville opiskelijoille sekä yritystoiminnan analysoinnin ja kehittämisen osaamisala jo toimiville yrittäjille.

Yrittäjyyden ammattitutkinnosta löytyy myös yritysneuvonnan osaamisala. Se soveltuu yritysneuvontaa työkseen tekeville.

Yrittäjäkoulutuksen toteutus

Opiskele yrittäjyyttä verkko-opintoina omaan tahtiisi ja suorita opintojen ohessa tutkinto. Verkko-opintojen selkeä etu on, että voit opiskella omaan tahtiisi aina avoinna olevilla verkkokursseilla – missä ja milloin vain.

Opiskeluaika määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi mukaan. Keskimäärin yrittäjyyskoulutus verkossa suoritetaan puolessa vuodessa ja opiskeluoikeutta on yksi vuosi opintojen edetessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjyyskoulutus verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Yrittäjän verkko-opinnot voit aloittaa omaan tahtiisi. Sovit vain Suomen Yrittäjäopiston kanssa ohjaustapaamisesta ja etenemisestäsi kohti yrityksen perustamista.

Koulutus kaikille yrittäjyyttä suunnitteleville tai jo yrityksen perustaneille yrittäjille. Riittää, että sinulla on liikeidea, jota lähdetään jalostamaan liiketoimintasuunnitelmaksi. Toimiva yrittäjä saa koulutuksesta työkaluja ja osaamista yritystoimintansa kehittämiseen.

Tutkinto / todistus

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintokoulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 390€.

Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyyskoulutus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin lähes 70...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Raatihuoneenkatu 21
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Yrittäjyyskoulutus verkossa ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yrittäjyyskoulutus verkossa täytä seuraavat tiedot: