Ruotsinkielinen näyttelijätaiteen koulutusohjelma (Skådespelarkonst på svenska)

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu
Yhteenveto
5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Tammikuun yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
Kandi- ja maisteriohjelmat

Ruotsinkielinen näyttelijätaiteen koulutusohjelma (Skådespelarkonst på svenska)

Ruotsinkielinen näyttelijätaiteen koulutusohjelma 

Ruotsinkielinen näyttelijäntaiteen koulutusohjelma kouluttaa näyttelijöitä ammattiteatteriin. Koulutuksen päämääränä on toimia henkisenä innoittajana ja kulttuurisena vaikuttajana Suomen ruotsinkielisellä teatterikentällä. Koulutusohjelma muodostuu pääosin seuraavista opintokokonaisuuksista: näyttelijäntyö (pääaine), improvisaatio, puhe, musiikki, laulu ja liikunta, teatteri- ja aatehistoria, kirjallisuus, tekstianalyysi ja kieliopinnot.

Utbildningsprogrammets primära målsättning är att den studerande lär sig behärska sina uttrycksmedel
och de tekniska färdigheter som behövs inom skådespelaryrket. Scenframställning, improvisation, röst och tal, sång, musikundervisning och olika former av rörelseträning utgör stommen i utbildningsprogrammet.

Tutkinto / todistus

  • Teatteritaiteen maisteri, MA
  • Teatteritaiteen kandidaatti, BA

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu (TeaK) on esittävien taiteiden uudistaja ja kiinnostusta herättävä tutkimusyksikkö, joka tarjoaa koulutusta kandidaatin tutkinnosta tohtoritasolle.  Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta voit valmistua valo- tai äänisuunnittelijaksi, tanssijaksi, koreografiksi, teatteri- tai tanssialan pedagogiksi, näyttelijäksi, ohjaajaksi, dramaturgiksi tai esitystaitelijaksi. Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu tarjoaa myös ruotsinkielistä näyttelijäntaiteen...


Lue lisää oppilaitoksesta Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu

PL 20
00097 Taideyliopisto

Arvioinnit
Ruotsinkielinen näyttelijätaiteen koulutusohjelma (Skådespelarkonst på svenska) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.