Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korimekaanikko, ajoneuvoalan ammattitutkinto, vauriokorjaamo

Taitotalo
Yhteenveto
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Korimekaanikko, ajoneuvoalan ammattitutkinto, vauriokorjaamo

Ajoneuvoalan ammattitutkinto antaa sinulle kokonaisnäkemyksen toimialasta ja organisaatiosta, jossa työskentelet. Osaat toimia itsenäisesti, asiakaslähtöisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti noudattaen oman alasi säädöksiä ja määräyksiä. Sinulle syntyy myös kokonaisnäkemys ajoneuvoalasta ja sen mahdollisuuksista sekä omasta roolistasi ajoneuvoalan vauriokorjauksen toteuttajana.

Tutkinto on tarkoitettu sinulle, jolla on jo kokemusta työelämästä. Olet työskennellyt vauriokorjaamolla ja olet kiinnostunut kehittämään itseäsi auto-alalla.

Suoritettuasi Ajoneuvoalan ammattitutkinnon, vauriokorjauksen osaamisalan voit toimia työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana ajoneuvoalan organisaatioissa ja yrityksissä.

Opinnot kestävät noin 1,5 vuotta.

Aiemmin hankkimasi osaaminen (koulutus ja työkokemus) otetaan huomioon henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi (HOKS).

Vauriokorjauksen osaamisala (korimekaanikko)

Pakolliset tutkinnon osat, 100 osp

  • Vahingon haltuunotto, 40 osp
  • Oikaisutyöt, 30 osp
  • Osien asennus-, korjaus- ja vaihtotyöt, 15 osp
  • Muovikorjaus, 15 osp          

Valinnaiset tutkinnon osat, 50 osp

  • Lasin vaihto ja korjaus, 25 osp
  • Maalipintaa rikkomaton korjaus, 25 osp

Tutkinnon hinta

Tutkinnon suorittamisen hinta riippuu sekä valitsemastasi tavasta suorittaa koulutus että valitsemastasi koulutusmuodosta. Lisätietoja näistä löydät sivuilta Koulutuksen eri muodot.

Oppisopimus

Tutkinnon voi suorittaa oppisopimuksella (opiskelijan, työnantajan ja Taitotalon välinen sopimus). Oppisopimuksen solmimisen keskeisimpiä edellytyksiä on alan työpaikka, jossa voi tehdä tutkinnon mukaisia työtehtäviä. Työnantajan on myös sitouduttava järjestämään työpaikalla tapahtuvaa koulutusta ja tukemaan oppimista (nimetty työpaikkaohjaaja). Oppisopimuksessa opiskelijamaksu on 200 €.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Korimekaanikko, ajoneuvoalan ammattitutkinto, vauriokorjaamo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Korimekaanikko, ajoneuvoalan ammattitutkinto, vauriokorjaamo? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Korimekaanikko, ajoneuvoalan ammattitutkinto, vauriokorjaamo ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Metallialan ammattilaiseksi?

Tule opiskelemaan Salon seudun ammattiopistoon kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto ja valmistu hitsaajaksi tai koneistajaksi!

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Korimekaanikko, ajoneuvoalan ammattitutkinto, vauriokorjaamo täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: