Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kotisiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena

Taitotalo
Yhteenveto
   
Verkossa
Ammattitutkinnot

Kotisiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena

Saat laaja-alaiset tiedot ja osaamisen kodin ylläpito- ja perussiivouksesta, sekä niihin liittyvistä siivousmenetelmistä, -välineistä, -aineista ja -koneista. Opit kotisiivouksen erityispiirteet, tunnistat eri pintamateriaalit ja  asiakaskotien puhtaustasovaatimukset. Opit huomioimaan työturvallisuuden, työergonomian sekä asiakaspalvelun.

Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena. Ohjaus tapahtuu verkkoyhteydellä tai puhelimitse. Näyttö suoritetaan aidossa työympäristössä videoituna.

Koulutuksen kesto on noin 6 kuukautta ja määräytyy henkilökohtaisen opiskelusunnitelman mukaan.

Koulutuksen sisältö

  • Hygieeninen siivous ja työtapahygienia
  • Siivousvälineet, -aineet ja -menetelmät
  • Kodin siivouskoneet
  • Kodin ylläpito- ja perussiivous eri tiloissa
  • Pintamateriaalit
  • Kotisiivouksen erityispiirteet ja asiakaspalvelu
  • Vuodehuolto
  • Työturvallisuus ja ergonomia kotisiivouksessa
  • Vaatteiden ja tekstiilien huoltaminen (perustutkinnossa)

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka teet, ohjaat tai johdat siivoustyötä kotipalveluyrityksessä, ja tarvitset ajantasaista tietoa ja osaamista puhtaanapidon perusteista kotisiivouksessa. Sinulla on riittävä kirjallinen ja suullinen suomen kielen osaaminen, sekä tarvittavat tietotekniset valmiudet.

Sinulla tulee olla työ- tai harjoittelupaikka ja mahdollisuus tehdä alan työtehtäviä. Oppisopimusopiskelijalla tulee olla työpaikkakouluttaja.

Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen opiskelun kehittämissuunnitelman ja varmistamme tutkinnon osan soveltuvuuden.

Opiskelijamaksu

Oppisopimuskoulutukseen tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimus on sinulle ja työnantajalle maksutonta. Lisätietoa oppisopimuksesta.

Jos sinulle ei voida solmia oppisopimusta voit suorittaa tutkinnon ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa maksat opiskelumaksun 100 € itse. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Lisätietoa omaehtoisesta koulutuksesta.

Tutustu tästä Taitotalon kotityöpalvelujen oppimisympäristöön

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kotisiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kotisiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Kotisiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kotisiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: