Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Liiketoiminnan ammattitutkinto, markkinointiviestinnän toimeksianto, osatutkinto

Taitotalo
Yhteenveto
henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan
marker Hakuaika käynnissä
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto, markkinointiviestinnän toimeksianto, osatutkinto

Koulutuksen käytyäsi osaat suunnitella markkinointiviestinnän toimenpiteitä, toteuttaa toimeksiannon ja arvioida tuloksia. Markkinointiviestinnän toimeksianto on yksi osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta.

Koulutus sopii sinulle, jos jo teet työksesi markkinointiviestintää ja haluat kehittää osaamistasi. Myös työnantajasi ja toimeksiantajat hyötyvät, kun markkinointiviestintäkampanjat tavoittavat kohderyhmänsä entistä tehokkaammin ja brändinäkyvyys paranee. 

Mitä aiheita koulutus sisältää?

Koulutuksessa kehität osaamistasi monipuolisesti. Aiheita ovat esimerkiksi:

 • markkinointiviestintäalan trendit
 • toimeksiantajan liiketoiminnan huomioon ottaminen
 • toimeksiannon tavoitteiden selvittäminen ja toimenpiteiden suunnittelu
 • markkinointiviestinnän ratkaisujen suunnittelu osana brändin vahvistamista
 • toimeksiannon budjetointi
 • toimeksiannon toteuttaminen
 • digitaalisen markkinoinnin hyödyntäminen
 • tekijänoikeudet ja markkinoinnin säädökset
 • tarjouspyyntöjen tekeminen
 • markkinointiviestinnän terminologian käyttäminen yhdellä vieraalla kielellä
 • markkinoinnin analytiikka
 • tulosten arviointi ja kokoaminen toimeksiantajan käyttöön

Koulutus perustuu Opetushallituksen määräämiin tutkinnon perusteisiin. Tutustu liiketoiminnan ammattitutkinnon, markkinointiviestinnän toimeksiannon osan perusteisiin.

Miten opiskelu etenee ja miten tutkinnon osa suoritetaan?

Koulutus sisältää oppimista työssä, etäopintoja Taitotalossa sekä itsenäistä työskentelyä sen mukaisesti kuin henkilökohtaistamisessa kanssasi sovitaan. Koulutukseen sisältyy yksi etäkoulutuspäivä, ja koulutuksen kokonaiskesto on noin 5 kuukautta. Tutkinnon osa suoritetaan osoittamalla oma ammattitaito käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla.

Ennen koulutuksen aloittamista arvioidaan yhteisesti, että sinulla ja työpaikallasi on markkinointiviestinnän osaamisen kehittämisen tarvetta ja että koulutus on tähän tarpeeseen sopiva. Suunnitelma tutkinnon osan suorittamiseksi tehdään yhdessä sinun ja työnantajasi kanssa.

Opintojesi aikana saat tukea ja ohjausta oman työsi kehittämiseen ja opit muiden samassa roolissa toimivien kokemuksista. Saat myös virallisen todistuksen osaamisestasi.

Koulutukseen voit hakea joustavasti ympäri vuoden. Seuraavan kerran tutkinnon osaan liittyvä koulutuspäivä järjestetään maaliskuussa ja sen jälkeen lokakuussa.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutukseen hakeutuessasi sinulla on oltava työpaikka, jossa teet monipuolisesti markkinointiviestinnän työtehtäviä. Koulutus on lisäkoulutusta alan työtehtävissä jo toimiville.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

Opiskelijalta veloitetaan opiskelijamaksu 83 euroa. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, markkinointiviestinnän toimeksianto, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, markkinointiviestinnän toimeksianto, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketoiminnan ammattitutkinto, markkinointiviestinnän toimeksianto, osatutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, markkinointiviestinnän toimeksianto, osatutkinto täytä seuraavat tiedot: