Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Taitotalo
Yhteenveto
marker Hakuaika käynnissä
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Poikkeustilanteesta huolimatta voit hakeutua edelleen liiketoiminnan ammattitutkinnon koulutuksiin. 

Käsittelemme hakemuksia ja teemme päätöksiä opiskelijaksi ottamisesta normaalisti. Järjestämme opiskelijalle laadittavan yksilöllisen opiskeluohjelman mukaisesti koulutusta tällä hetkellä online-koulutuksena ja henkilökohtaisena opintojen ohjauksena. Jotta voit osallistua koulutukseen, sinulla tulee olla työ- tai harjoittelupaikka, mahdollisuus tietokoneen käyttöön ja Internet-yhteys.

Tutkinnon rakenne

Liiketoiminnan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkintoon sisältyy yksi pakollinen tutkinnon osa (Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp) ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa. Valinnaisiksi tutkinnon osiksi myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalla voi valita esimerkiksi Markkinointiviestinnän toimeksiannon, Ratkaisumyynnin, Asiakaskokemuksen kehittämisen ja palvelumuotoilun tai Tapahtumatuotannon. Osaamisalan koulutuksessa voi suuntautua esimerkiksi B2B-myyntiin, kuluttajamyyntiin, markkinointiviestintään, visuaaliseksi myyjäksi, erikoistavarakaupan tai päivittäistavarakaupan myyjän tehtäviin sekä palvelutiskimyyjäksi. 

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä koulutuksen tarve. Samalla otetaan huomioon hakeutujan ja työpaikan tavoitteet. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan kanssa, ja oppisopimuskoulutuksessa suunnittelussa on mukana myös työnantajan edustaja.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla alan työtehtäviä tehden. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat oppiminen Taitotalossa, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu. Oppisopimusopiskoulutuksessa ja koulutussopimusjaksolle opiskelijalle nimetään työpaikalta ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja.

Tutkinnon suorittamiseksi opiskelija osoittaa ammattitaitonsa alan työtehtävissä käytännön työssä. Arviointipäätöksen tekevät opettaja ja työelämän edustaja yhdessä.

Tutkintokoulutus

Koulutus perustuu Opetushallituksen määräämiin tutkinnon perusteisiin. Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Koulutusta ja näyttöjen suorittamista varten opiskelija tarvitsee soveltuvan työ- tai harjoittelupaikan.

Koulutukseen valitut opiskelijat suorittavat liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan. Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aiempi osaaminen. Arvioitu suorittamisaika on noin yksi vuosi. Tutkinto on suoritettavissa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos henkilöllä on riittävä osaaminen jo hankittuna.

Koulutuksen sisältö suunnitellaan tutkinnon perusteiden pohjalta yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Taitotalon pääkouluttajan kesken, niin että opinnot tukevat opiskelijan osaamisen kehittymistä ja yrityksen tavoitteiden toteutumista. 

Opiskelijaksi soveltuminen

Liiketoiminnan ammattitutkinto soveltuu henkilöille, jotka toimivat myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Lisäksi ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa ja yhden vieraan kielen taitoa.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot: