Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstön osaamisen kehittäminen, osatutkinto

Taitotalo
henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan
Helsinki
Erikoisammattitutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstön osaamisen kehittäminen, osatutkinto

Koulutuksen käytyäsi osaat arvioida ja suunnitella henkilöstön osaamisen kehittämistä, toteuttaa yhteistyössä osaamisen kehittämisohjelmaa ja arvioida kehittämistoimien vaikuttavuutta. Henkilöstön osaamisen kehittäminen on yksi osa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnosta.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii sinulle, jos tarvitset työssäsi henkilöstön osaamisen kehittämisen taitoja ja haluat kehittää osaamistasi näillä osa-alueilla. Sinulla on oltava työpaikka, jossa voit monipuolisesti tehdä henkilöstön osaamisen kehittämisen työtehtäviä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa kehität osaamistasi monipuolisesti. Aiheita ovat esimerkiksi

  • henkilöstön osaamisen nykytilan arviointi ja tulevaisuuden osaamistarpeet
  • henkilöstön osaamisen kehittämissuunnitelman laatiminen
  • kehittämistoimien vaikuttavuuden arviointi ja jatkotoimenpiteet
  • osaamisen jakaminen organisaatiossa
  • henkilöstön kehittämisen työvälineet

Koulutus perustuu Opetushallituksen määräämiin tutkinnon perusteisiin. Tutustu liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon, henkilöstön osaamisen kehittämisen osan perusteisiin.

Opiskelun eteneminen ja tutkinnon osan suorittaminen?

Koulutus sisältää työssäoppimista, lähi- tai etäopintoja Taitotalossa sekä itsenäistä työskentelyä sen mukaisesti kuin henkilökohtaistamisessa kanssasi sovitaan. Koulutukseen sisältyy yksi lähi- tai etäkoulutuspäivä. Tutkinnon osa suoritetaan osoittamalla oma ammattitaito käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla.

Ennen koulutuksen aloittamista arvioidaan yhteisesti, että sinulla ja työpaikallasi on henkilöstön osaamisen kehittämiselle tarvetta ja että koulutus on tähän tarpeeseen sopiva. Suunnitelma tutkinnon osan suorittamiseksi tehdään yhdessä sinun ja työnantajasi kanssa.

Opintojesi aikana saat tukea ja ohjausta oman työsi kehittämiseen ja opit muiden samassa roolissa toimivien kokemuksista. Saat myös virallisen todistuksen osaamisestasi. 

Koulutukseen voit hakea joustavasti ympäri vuoden. Seuraavan kerran tutkinnon osaan liittyvä koulutuspäivä järjestetään huhtikuussa 2023.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutukseen hakeutuessasi sinulla on oltava työpaikka, jossa teet monipuolisesti henkilöstön osaamisen kehittämisen työtehtäviä.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

Opiskelijamaksu on 83 euroa. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstön osaamisen kehittäminen, osatutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstön osaamisen kehittäminen, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstön osaamisen kehittäminen, osatutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstön osaamisen kehittäminen, osatutkinto täytä seuraavat tiedot: