Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto

Taitotalo
Yhteenveto
14.12.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Erikoisammattitutkinnot

Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto, lukkoseppämestari on tarkoitettu lukkosepän ammattitutkinnon suorittaneelle, tai muuten vastaavat tiedot omaavalle, jolla on lisäksi pitkä työkokemus lukitus-/turvasuojausalalta.

20.10.2016/878
Sisäministeriön asetus vartijan ja järjestyksenvalvojan koulutuksesta ja voimankäyttövälineiden koulutuksesta sekä turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan vastaavan hoitajan koulutuksesta.

12§ Vastaavan hoitajan koulutus
Jos turvallisuusalan elinkeinoluvan haltija harjoittaa ainoastaan turvasuojaustoimintaa, yksityisistä turvallisuuspalveluista annetun lain 77 §:n 1 momentissa tarkoitettuna turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoa vastaavana erikoisammattitutkintona pidetään lukkoseppämestarin, sähköyliasentajan tai tieto- ja tietoliikennetekniikan erikoisammattitutkintoa, joka käsittää turvallisuuslainsäädäntöä tai turvallisuusnormeja ja -ohjeita koskevan osan.

Tutkinnon rakenne

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto (180 osaamispistettä) muodostuu kaikille pakollisesta tutkinnon osasta (30 osaamispistettä), tutkintonimikekohtaisista tutkinnon osista (6090 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (60─90 osaamispistettä).

Tutkinnon rakenne ja sisältö on suunniteltu niin, että lukkoseppämestarilla on yksityisen turvallisuusalan lainsäädännössä (LYTP 1085/2015) määritelty turvasuojaustoimintaa harjoittavan vastaavan hoitajan koulutus (ei vartioimis- eikä järjestyksenvalvonta toiminnassa vastaavana hoitajana).

Pakolliset tutkinnon osat (120 osp)

  • Sähkö- ja automaatioalan työnjohto ja -suunnittelu, 30 osp
  • Turvasuojausprojektien suunnittelu ja toteutus, 60 osp
  • Turvallisuuslainsäädännön ja –normien soveltaminen, 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat (60 osp)                        

  • Myynti- ja toimipistepalveluiden hallinta, 30 osp
  • Palo- ja tilaturvallisuusjärjestelmien asennuksien johtaminen, 30 osp

Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutuksen voi osallistua joko oppisopimuksella tai omaehtoisena koulutuksena. Oppisopimuksen solmimisen keskeisimpiä edellytyksiä on alan työpaikka, jossa voi tehdä tutkinnon mukaisia työtehtäviä.  Ole yhteydessä ja kysy lisää!

Lue omaehtoisesta koulutuksesta tästä.

Lue oppisopimuksesta tästä.

Opiskelijamaksut

- oppisopimuksella 350 €

- omaehtoisena koulutuksena 950 €

Tutkintokoulutus

Tutkintokoulutus kestää 1–1,5 vuotta ja sisältää noin 9–10 lähipäivää.

Kysy lisää
kouluttaja Jussi Venäläinen, jussi.venalainen@taitotalo.fi, 050 430 8281

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: