Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Maahanmuuttajien ammatillinen koulutus talonrakennusalalle (nro 695334)

Taitotalo
Yhteenveto
22.3.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatillinen koulutus

Maahanmuuttajien ammatillinen koulutus talonrakennusalalle (nro 695334)

Opiskele itsellesi uusi ammatti, talonrakennusalalta!

Koulutuksen alussa opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma ja sitä tarkennetaan ja täydennetään opintojen edetessä. 

Opiskelija saa koulutuksen aikana perusvalmiudet työskennellä alan töissä itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä. Lisäksi hän kykenee itsenäisesti valitsemaan oikeat materiaalit, työvälineet ja työtavat monipuolisissa työkohteissa. Hän myös ymmärtää asiakaspalvelun, taloudellisuuden ja kestävän kehityksen, työturvallisuuden ja yrittäjyyden merkityksen.

Koulutuksen aikana opiskelija opiskelee sovittuja työtehtäviä teoriassa, käytännössä ja työelämässä tapahtuvalla oppimisjaksolla. Koulutuksessa opiskelija hankkii sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy osaamisensa puolesta työllistymään alan työtehtäviin.
 

Koulutuksen sisältö muodostuu rakennusalan ammattivaatimuksista, joita sovelletaan opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

Koulutus sisältää esimerkiksi:

  • Korjausrakentaminen
  • Laatoitus
  • Muuraustyöt
  • Raudoitus ja betonointi
  • Runkovaiheen työt
  • Sisävalmistusvaiheen työt

Koulutukseen kuuluu myös alalla tarvittavien korttien (esim. työturvallisuuskortti) suorittaminen sekä opiskelu- että työnhakuvalmennusta.

Tutkintokoulutus

Koulutus kestää noin yhden vuoden. Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Ammatilliseen koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin (klo 7.30 - 14.00) ja korttikoulutukset (klo 7.30-15.30). Työelämässä tapahtuva työssäoppimisjakso suoritetaan työmailla, joissa noudatetaan työssäoppimispaikan työaikoja. Työssäoppimisjakso edellyttää liikkumista pääkaupunkiseudulla. Koulutukseen kuuluu loma 12. - 23.7.2021.

Rakennusalan perustutkinto on mahdollista suorittaa kokonaisuudessa tämän koulutuksen jälkeen oppisopimuksena työllistävässä yrityksessä.

Voit tutustua tutkinnon perusteisiin tarkemmin tästä.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu rakennusalasta kiinnostuneille tai pitkäaikaistyöttömille, joilla voi olla jo rakennusalan työkokemusta. Hakijat voivat olla myös alalle tulevia ammatinvaihtajia. Koulutus sopii erityisesti fyysiseen työhön tottuneille, hyvän motivaation ja palveluasenteen omaaville ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneville henkilöille. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja suomen kielen taitoa. Suomen kielen taidon tulisi olla vähintään tasolla A2.1.

Opiskelijamaksu

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on sinulle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Hakeminen

Haku koulutukseen päättyy 21.2.2021. Hakeminen tapahtuu oman työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai Internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 695334.

Valinnat suoritetaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella, joten hakemuksessa on tärkeää tuoda esille soveltuvuutta ja motivaatiota koulutusohjelmaan sekä mahdollista aiempaa työkokemusta ja opintoja. Hakemukseen kannattaa perustella, miksi juuri sinut pitäisi valita tähän koulutukseen. Kouluttaja kutsuu osan hakijoista haastatteluun.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä voivat olla esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata  www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maahanmuuttajien ammatillinen koulutus talonrakennusalalle (nro 695334), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajien ammatillinen koulutus talonrakennusalalle (nro 695334)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvoinnit
Arvioinnit
Maahanmuuttajien ammatillinen koulutus talonrakennusalalle (nro 695334) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: