Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammatillinen koulutus
Ei arviointeja

Painelaitteiden käytön- ja kunnonvalvonta

Taitotalo, paikassa Tampere
Pituus
2 päivää
Hinta
1 290 EUR
Seuraava aloitus
15 marraskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 päivää
Hinta
1 290 EUR
Seuraava aloitus
15 marraskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Painelaitteiden käytön- ja kunnonvalvonta

Käytönvalvojilla on oltava painelaitteen rakennetta, käyttöä ja kunnossapitoa koskeva riittävä asiantuntemus, millä tarkoitetaan aiempaa työkokemusta, työnantajan antamaa laiteperehdytystä ja säädösosaamisen hankkimista alan kurssilla. Painelaitteen omistajan tai haltijan pitää nimetä rekisteröitävälle painelaitteelle käytönvalvoja ja varavalvoja.

Käytönvalvojan tehtävänä on henkilökohtaisesti valvoa painelaitteen käyttöä ja kuntoa sekä pitää painelaitteen omistaja tietoisena olennaisista painelaitteen käyttöön ja kuntoon liittyvistä seikoista. Hänen tulee myös varmistua siitä, että painelaitetta käyttävä henkilökunta tuntee painelaitteen toiminnan, käyttöohjeet ja turvallisuussäännökset. Varavalvoja toimii käytönvalvojana, kun varsinainen käytönvalvoja on estynyt hoitamasta tehtäviään (esim. lyhyen kesäloman tai sairasloman aikana).

Tilaisuudessa saat viimeisimmät tiedot alan säädöksistä ja määräyksistä sekä kuulet ratkaisuja työssäsi kohtaamiisi käytännön tilanteisiin. 
 

Koulutuksesta hyötyvät

teollisuuden ja voimalaitosten painelaitteiden käytönvalvojat ja varavalvojat sekä kunnossapitäjät ja suunnittelijat.
 

Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n
painelaitetoimikunnan jäsenet mukana tilaisuuden suunnittelussa: Miika Saavalainen, pj (Fortum Power and Heat Oy), Henri Ehrola (Helen Oy), Teemu Heinämaa (Neste Oyj), Jukka Hämäläinen (Recion Oy), Timo Kauppi, (Oulun yliopisto), Janne Maksimainen (HTT High Tech Technology Oy), Juha Purje (Inspecta Tarkastus Oy).

Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n jäsenille jäsenalennus. Ilmoita jäsenyystietosi ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kohdassa.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Painelaitteiden käytön- ja kunnonvalvonta, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

15 marraskuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Tampere

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Painelaitteiden käytön- ja kunnonvalvonta? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...

Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu