Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan ammattitutkinto oppisopimuksella

Taitotalo
Yhteenveto
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan ammattitutkinto oppisopimuksella

Koulutus antaa valmiudet työskennellä alan töissä itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä ja asiakaslähtöisesti, pintakäsittelyalan monipuolisissa erilaisissa asiakaskohteissa ja työtehtävissä. Koulutuksen suoritettuasi kykenet itsenäisesti valitsemaan oikeat materiaalit, työvälineet ja työtavat. Ymmärrät työturvallisuuden, taloudellisuuden, asiakaspalvelun ja yrittäjyyden merkityksen. Suoritettavat tutkinnon osat riippuvat omasta taustastasi ja osaamisestasi.

Tutkinnon rakenne

Pintakäsittelyalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.

Pakolliset tutkinnon osat

  • Ensimaalaus 30 osp
  • Huoltomaalaus 60 osp

Valinnaiset osat Taitotalossa

  • Seinäpintojen päällystys, 30 osp
  • Ruiskumaalaus, 30 osp
  • Kuviointimaalaus, 30 osp
  • Märkätilojen laatoitus, 30 osp
  • Puurakenteiden ulkomaalaus, 30 osp
  • Perinnemaalaus, 30 osp
  • Kalustemaalaus, 30 osp

Tietoa ammattitutkinnosta.

Tutkintokoulutus

Tutkintokoulutuksen kesto määräytyy sinun henkilökohtaisten osaamistarpeittesi mukaisesti. Siihen vaikuttavat nykyinen ammattitaitosi, valmiutesi ja mahdollisuutesi osaamisen kehittämiseen sekä tutkinnon suorittamiseen tarvittava osaaminen.

Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, yleensä noin 1 vuotta. Koulutuksen kesto määräytyy koulutuksen alussa laaditun henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Suunnitelmassa otetaan huomioon aikaisemmin hankittu osaaminen ja työkokemuksen pituus. 

Oppisopimuskoulutuksessa oppiminen tapahtuu ohjatusti työpaikalla työtehtäviä tekemällä ja niitä täydennetään muissa oppimisympäristöissä tapahtuvalla osaamisen hankkimisella (lähiopetuspäivillä ja verkko-opinnoissa). Koulutuksesi muodostuu monipuolisesti eri opetus- ja oppimismuodoista, joita aktiivisesti yhdistät työhösi. Itsenäisen opiskelun osuus on merkittävä.

Taitotalossa sinulla on mahdollisuus myös kansainväliseen vaihtoon opintojen aikana. 

Tietoa ammatillisesta koulutuksesta.

Opiskelijaksi soveltuminen

Opiskelijalla tulee olla perustutkinto suoritettuna (tai vastaavat taidot ja työkokemus) ja sovittuna työpaikka, joka solmii hänen kanssaan työsopimuksen ja oppisopimuksen. Hyvä fyysinen kunto, ei allergioita, ei korkeanpaikan kammoa. Suomen kielen taidon tulee olla vähintään tasoa B1.1. Opiskelijalla tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

Opiskelijamaksu

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta. Lue lisää oppisopimuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan ammattitutkinto oppisopimuksella, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan ammattitutkinto oppisopimuksella? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan ammattitutkinto oppisopimuksella ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan ammattitutkinto oppisopimuksella täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: