Talonrakennusalan ammattitutkinto oppisopimuksella

Taitotalo
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Helsinki
Ammattitutkinnot

Talonrakennusalan ammattitutkinto oppisopimuksella

Talonrakennusalan ammattitutkinnon suorittaneella on talonrakennusalan työtehtävissä vaadittava ammattitaito. Tutkinnon suoritettuasi osaat toimia rakennustyömaalla laadukkaasti huomioiden asiakkaiden vaatimukset ja työmarkkinoiden pelisäännöt. Koulutukseen on jatkuva haku.

Talonrakennusalan ammattitutkinnon suoritettuasi hoidat ammattialasi tehtävät itsenäisesti muuttuvissakin toimintaympäristöissä. Kykenet opastamaan muita ja valvomaan muiden suorittamia tehtäviä. Suoriudut työtehtävistä ammattityöntekijän joutuisuudella ja toimit taloudellisesti. Hallitset ammattialasi taidot ja tiedot ja osaat soveltaa niitä ratkaistessasi työtehtäviin liittyviä ongelmia.

Suunnittelet työsi sekä mahdollisesti myös muiden töitä huomioiden muut toimijat. Viestit ja tuotat tarvittaessa tehtäviisi liittyviä tekstejä suomeksi tai ruotsiksi.

Tutkinnon rakenne

Talonrakennusalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta (30 osp) ja valinnaisista tutkinnon osista (120 osp).

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Talouden, työn ja ympäristön hallinta, 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat on jaettu aihealueittain osa-alueisiin, joista tutkinnon suorittaja valitsee yhteensä 120 osp:n verran osia.

Valinnaisia tutkinnon osia on esimerkiksi seuraavista osa-alueista:

  • betonirakenteet
  • puurakenteet
  • muuratut rakenteet
  • metallirakenteet
  • korjausrakentaminen ja eristykset
  • tekniset työt

Talonrakennusalan ammattitutkintoon voi myös sisällyttää tutkinnon osan tai osia muista tutkinnoista.

Tutustu tarkemmin tutkinnon perusteisiin tästä.

Tutkintokoulutus

Koulutuksen kesto määräytyy koulutuksen alussa laaditun henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Suunnitelmassa otetaan huomioon aikaisemmin hankittu osaaminen ja työkokemuksen pituus.

Lisätietoa ammatillisten tutkintojen suorittamisesta.

Opiskelijaksi soveltuminen

Tutkinto on tarkoitettu sinulle, jolla on suoritettuna rakennusalan perustutkinto, tai jos sinulla on sitä vastaavat tiedot ja taidot. Tutkinto soveltuu erinomaisesti myös sellaiselle henkilölle, joka on työskennellyt alalla jo pitkään, mutta ammatillinen tutkinto puuttuu.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

  • Koulutustoteutus Helsingissä oppisopimuksella, opiskelijamaksu on 200 €.

Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Yritykselle oppisopimus on maksuton. Lue lisää oppisopimuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talonrakennusalan ammattitutkinto oppisopimuksella, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talonrakennusalan ammattitutkinto oppisopimuksella? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Talonrakennusalan ammattitutkinto oppisopimuksella ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Talonrakennusalan ammattitutkinto oppisopimuksella täytä seuraavat tiedot: