Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Talotekniikan ammattitutkinto, putki- ja ilmanvaihtoasennuksen osaamisala

Taitotalo
Yhteenveto
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Talotekniikan ammattitutkinto, putki- ja ilmanvaihtoasennuksen osaamisala

Tavoitteet ja hyödyt

Tavoitteena on suorittaa Talotekniikan ammattitutkinto putki- tai ilmanvaihtoasentaja (AT). Koulutuksessa keskitytään mm. LVI- tekniikan syvällisempään ymmärtämiseen sekä järjestelmien mittauksiin ja säätöön. Harjoittelemme BIM-tietomallien hyödyntämistä urakoinnissa ja huollossa. Lisäksi opit tuntemaan ajankohtaiset viranomaismääräykset ja ohjeet sekä soveltamaan niitä omassa toiminnassasi. Opiskelu kehittää myös yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitojasi eri sidosryhmien välillä.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on vähintään kolmen vuoden kokemus LVI-laitteistojen asentamisesta tai LVI-huoltoasentajan tehtävistä. Sopivana pohjakoulutuksena on esim. Talotekniikan perustutkinto. Koulutukseen valitaan henkilökohtaistamisen perusteella.

Toteutus

Koulutus alkaa henkilökohtaistamissuunnitelman laatimisella, jossa kartoitetaan yksilöllisesti henkilön koulutustausta ja työkokemus, sekä laaditaan henkilökohtainen suunnitelma tarvittavista koulutuskokonaisuuksista. Koulutus toteutetaan käytännönläheisesti lähiopetuksena, etätehtävinä sekä työssäoppimisena. Koulutus kestää 10-12 lähiopetuspäivää. Sen lisäksi järjestetään 1 - 3 päivää kestävät näyttötutkintotilaisuudet työkohteissa.tarvittava osaaminen.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinnon suorittajalla tulee olla työssään mahdollisuus osallistua putki tai Iv-asentajan työtehtäviin. Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat. Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon, tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, yleensä 1 - 2 vuotta.

Tutkinnon voi suorittaa myös suoraan näytöin ilman koulutusta, mikäli osaaminen todetaan riittäväksi.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 8.00 - 15.00.

Opiskelupaikka on Taitotalo, Strömberginkuja 3, Helsinki (Pitäjänmäki).

Tutkinnon hinta

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijalla tulee olla alan työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutuksen opiskelijamaksu opiskelijalle on 360 €. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti. Yritykselle oppisopimus on maksuton.

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan ammattitutkinto, putki- ja ilmanvaihtoasennuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan ammattitutkinto, putki- ja ilmanvaihtoasennuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Talotekniikan ammattitutkinto, putki- ja ilmanvaihtoasennuksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele logistiikkaa

Suorita logistiikan perustutkinto ja valmistu yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi Salon seudun ammattiopistosta.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Talotekniikan ammattitutkinto, putki- ja ilmanvaihtoasennuksen osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: