Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakointi

Taitotalo
Yhteenveto
11.3.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Erikoisammattitutkinnot

Talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakointi

Putkiasentaja (EAT) tai Ilmanvaihtoasentaja (EAT), talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakoinnin osaamisala

Tutkintokoulutuksessa perehdytään urakkakaaren lisäksi muun muassa työryhmän ohjaamiseen asetettuihin aikataulu- ja kustannustavoitteisiin, sekä työtä koskeviin säännöksiin ja laatuvaatimuksiin.
Uutena osana koulutusta opit hyödyntämään BIM-tietomalleja työnsuunnittelussa ja urakoinnissa. Tutkinnon suoritettuasi voit hakeutua KVV- tai IV-laitteiston rakentamisesta vastaavan työnjohtajan tehtäviin. 

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on noin viiden vuoden kokemus LVI-laitteistojen asentamisesta sekä hyvä perehtyneisyys alan työnjohtotehtäviin. Sopivana pohjakoulutuksena on esimerkiksi talotekniikan ammattitutkinto. Koulutukseen valitaan henkilökohtaistamisen perusteella.

Koulutus alkaa laatimalla henkilökohtaistamissuunnitelma, jossa kartoitetaan yksilöllisesti hakeutujan koulutustausta ja työkokemus. Kartoituksen pohjalta laaditaan henkilökohtainen suunnitelma tarvittavasta koulutuksesta. Koulutus toteutetaan käytännönläheisesti lähiopetuksena, etätehtävinä. Koulutukseen sisältyy 10 lähiopetuspäivää. Sen lisäksi järjestetään 1-3 päivää kestävät näyttöt. Lisäksi on mahdollista ilmoittautua FISE:n pätevöitymistentiin (KVV- ja IV-työnjohtajatentit).

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinnon suorittajalla tulee olla työssään mahdollisuus osallistua tutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin. Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon hallitsemista sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat. Opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Tutkinnon voi suorittaa myös suoraan näytöin ilman koulutusta, mikäli osaaminen todetaan riittäväksi.

Koulutus kestää noin 1,5 vuotta, ja se sisältää 10 lähiopetuspäivää.

Opiskelijamaksu

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijalla tulee olla alan työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Opiskelijamaksu opiskelijalle on 790 €. Maksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti. Yritykselle oppisopimus on maksuton.

FISE:n pätevyystentit sekä rekisteröinti- ja käsittelymaksut eivät sisälly koulutuksen hintaan.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

kouluttaja Jaakko Fallström
jaakko.fallstrom@taitotalo.fi, 020 7461 204

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakointi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakointi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele logistiikkaa

Suorita logistiikan perustutkinto ja valmistu yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi Salon seudun ammattiopistosta.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakointi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: