Talotekniikan perustutkinto, työvoimakoulutus, osatutkinto

Taitotalo
n. 4 kuukautta
Alkavat koulutukset
Helsinki
24.4.2023 
Lähiopetus
Helsinki
Ammatillinen koulutus

Talotekniikan perustutkinto, työvoimakoulutus, osatutkinto

Tarjoamme erilaisia osatutkintokoulutuksia kylmäalalle. Koulutuksemme antaa perusvalmiudet toimia kylmäalan erilaisissa tehtävissä. Koulutukset antavat osaamista niin uusiutuvien energiaratkaisujen suunnitteluun osana ympäristötietoista toimintaa kuin valmentavaa koulutusta. Hae mukaan alla olevista linkeistä Sinulle sopivaan koulutukseen.

Kylmätekniikkaan ja uusiutuvaan energiaan liittyvillä aloilla on hyvät työllisyysnäkymät jatkuvasti lisääntyvien kylmäteknisten järjestelmien ja ekologisten lämmitys- ja energiaratkaisujen johdosta. Osaavat ammattilaiset parantavat omalta osaltaan yleistä ympäristövastuullisuutta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan perustutkinto, työvoimakoulutus, osatutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan perustutkinto, työvoimakoulutus, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Talotekniikan perustutkinto, työvoimakoulutus, osatutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Talotekniikan perustutkinto, työvoimakoulutus, osatutkinto täytä seuraavat tiedot: