Ammattitutkinnot

Tekninen isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto

Taitotalo, paikassa Helsinki
Pituus
n. 12 kuukautta
Pituus
n. 12 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tekninen isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto

Koulutus antaa valmiuksia kiinteistön teknisen asiantuntijan tehtävässä toimimiseen sekä isännöinnin ammattitutkinnon suorittamiseen. Sinulla tulee olla alan työ- tai työssäoppimispaikka. Tutustu tarkemmin ja hae mukaan 8.1.2024 mennessä!

Koulutus alkaa 25.1.2024. Opintojen kesto on noin 12 kuukautta.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, ja se sisältää lähiopetus- (n. 2-3 pv/kk), etätyöskentely- ja verkko-oppimisjaksoja. Tutkinnon voit suorittaa myös suoraan näytöin ilman koulutusta, mikäli osaamisesi todetaan riittäväksi.

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen, omalla työ- tai työssäoppimispaikalla. Isännöinnin ammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työ- tai työssäoppimispaikka.

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus sinulle sekä ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi. Laadimme yhdessä suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi.

Tutkinnon rakenne

Isännöinnin ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.

Pakollinen osa

  • Isännöinnin toimintaympäristön hallinta, 60 osp

Valinnaiset osat, joista on valittava yksi, määräytyvät oman työsi mukaan

  • Asunto-osakeyhtiön isännöinti, 60 osp
  • Vuokratalon isännöinti, 60 osp
  • Toimitila isännöinti, 60 osp

Valinnainen osa

  • Tekniset palvelut, 30 osp

Tutustu tarkemmin tutkinnon perusteisiin tästä.

Tutkintokoulutus

Koulutuksen kesto on noin 1 vuosi. Aiemmin hankkimasi osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Lisätietoa ammatillisten tutkintojen suorittamisesta

Koulutuksen lähiopetusjaksot

25.–26.1.2024, 15.–16.2.2024, 21.–22.3.2024, 22.–24.4.202423.–24.5.2024, 13.–14.6.202422.–23.8.2024, 26.–27.9.2024, 28.–29.10.2024, 7.3.2025

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet isännöitsijänä, apulaisisännöitsijänä, teknisenä isännöitsijänä tai kiinteistöpäällikkönä ja osallistut isännöintipalvelun tuottamiseen. Sinulla tulee olla työssä mahdollisuus osallistua monipuolisiin isännöinnin ammattitutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Opiskelijalta veloitetaan opiskelijamaksu 200 euroa (1. erässä).  Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä. Lisätietoa oppisopimuksesta ja koulutussopimuksesta.

TE-palvelun tai kuntakokeilun asiakkaana sinulla voi olla mahdollisuus hakea työttömyysetuutta omaehtoisiin opintoihin. Jos harkitset opintojen tukemista työttömyysetuudella, ota yhteys TE-toimiston vastuuvirkailijaasi tai kunnan omavalmentajaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekninen isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekninen isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...

Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu