Ammattitutkinnot

Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus

Taitotalo, paikassa Helsinki
Pituus
n. 12 kuukautta
Pituus
n. 12 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus

Haluatko parantaa tehtaan tuottavuutta käyttäjäkunnossapidolla? Käyttäjäkunnossapidossa tuotantohenkilöstö suorittaa käyttämilleen koneille säännöllisiä huoltoja ja kunnonvalvontaa. Orastavat viat voidaan havaita riittävän ajoissa ennen kuin ne aiheuttavat ongelmia tuotannossa.

Käyttäjäkunnossapito on teollisuuden megatrendi!

Käyttäjäkunnossapito voidaan kytkeä myös osaksi yrityksen kunnossapito-ohjelmistoa, jolloin toimien toteutumista voidaan seurata, edelleen kehittää ja tehostaa.

Käyttäjäkunnossapidon käynnistäminen paitsi toteuttaa ennakoivaa kunnossapitoa, myös edistää tuotannon ja kunnossapidon välistä kommunikaatiota ja yhteistyötä.

Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus

Taitotalo tarjoaa yrityksille mahdollisuuden käyttäjäkunnossapitotoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen koulutuksen ja asiaan perehdyttämisen kautta. Taitotalolla on useita referenssejä, joissa teollisuuden käyttäjäkunnossapidon toimintamalli on käynnistetty yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus suoritetaan osatutkintotavoitteisena oppisopimuskoulutuksena. Osatutkintokoulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisten osaamistarpeidesi mukaisesti. Kestoon vaikuttavat nykyinen ammattitaitosi, valmiutesi ja mahdollisuutesi osaamisen kehittämiseen sekä tutkinnon osien suorittamiseen tarvittava osaaminen.

Tyypillisesti osatutkinnon suorittaminen, siihen liittyvä koulutus sekä työssäoppiminen kestävät oppisopimuskoulutuksena noin vuoden.

Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutukseen sisältyy suunniteltua ja ohjattua työssäoppimista, verkko-opintoja sekä lähikoulutuspäiviä. Lähikoulutuspäivät voidaan järjestää joko tehtaalla tai oppilaitoksemme harjoitustiloissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan tarpeisiinne paras ja kustannustehokkain toteutusmalli ja käyttäjäkunnossapidon ratkaisu. 

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutuspäällikkö Riku Silván.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...

Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu