Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, ketterä tuotekehittäjä
Kenelle koulutus sopii?
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto soveltuu toimialasta riippumatta kaikille tuotteiden, palvelujen ja toimintojen kehittäjille kuten tuotekehittäjille, tuote- tai palveluvastaaville, tuoteomistajille, tuotekehityksen laadusta vastaaville, tuotekehityksen rajapinnoissa toimiville sekä yrittäjille.
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnolla pistät vauhtia kehitystyöhön
Kehittämisen kohteena voivat olla tuotteet, palvelut, materiaalit, menetelmät tai prosessit. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on oiva jatko-opiskelumahdollisuus, jos sinulla on käytännön kokemusta tuotekehitystyöstä ja haluat pätevöityä suorittamalla tutkinnon. Parhaimmillaan koko kehitystiimi osallistuu koulutukseen ja suorittaa tutkinnon.
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittaminen
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto muodostuu yhdestä (1) pakollisesta ja kahdesta (2) valinnaisesta tutkinnon osasta.
Pakollinen tutkinnon osa on
- Proaktiivinen kehittäminen
Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi (2) ovat
- Brändin rakentaminen
- Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa
- Innovaattorina toimiminen
- Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä
- Tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta
Tuotekehityöstyön erikoisammattitutkinto suoritetaan osoittamalla tutkinnossa vaadittu osaaminen käytännön tuotekehitystyössä suunnittelemalla ja toteuttamalla tuotteen, palvelun tai toimintamallien kehittämiseen liittyviä tuotekehitystöitä.
Lue lisää Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon perusteista.
Tutkinnon suorittaminen kestää tavallisesti noin vuoden. Osallistujan on myös mahdollisuus ottaa tavoitteeksi tutkinnon osan suorittaminen koko tutkinnon sijasta. Kesto ja tutkinnon suorittaminen ovat yksilöllisiä. Laadimme kanssasi henkilökohtaisen tutkinnon suorittamisen suunnitelman, jossa sovimme lähi- ja etäopiskelusta, työssä oppimisesta sekä tutkinnon suorittamisesta.
Kokemuksia tutkinnon suorittamisesta
Lue artikkeli:
Tuotekehitys yhdistää eri alojen keittiömestareita
Verkostoitumistapaamiset ja valmennuspäivät
Koulutus rakentuu verkostoitumistapaamisista ja erillisestä palvelumuotoilun valmennuspäivistä.
Verkostoitumistapaamiset ja valmennuskerrat toteutetaan etänä.
Verkostoitumistapaamiset (yht. 18)
- Interaktiivisia koulutuskertoja, joissa asiantuntijan johdolla keskitymme erilaisiin tuotekehityksen aiheisiin. Keskustelulla ja kokemusten jakamisella on oleellinen rooli osaamisen lisäämisessä ja näkemyksen laajentamisessa.
- Kesto: 1,5 h (klo 8:30-10:00)
Valmennuspäivät (yht. 5)
- Perehdymme syvemmin palvelumuotoilun prosessiin osana tuotekehitystä sekä otamme haltuun palvelumuotoilun menetelmiä vahvistamaan käytännön tuotekehitysosaamista.
- Kesto: 3,5 h (klo 16:30-20:00)
Koulutusmuoto ja opiskelumaksu
Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena.
Opiskelijalta veloitetaan opiskelijamaksu 290 euroa. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä.
Ammattitutkinnon suorittamisesta voidaan myöntää tutkintostipendi, joka on veroton kertakorvaus, suuruudeltaan 414 euroa. Lisätietoa täältä.
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.Ota yhteyttä
Taitotalo – innostuksesta osaamiseen
Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...
Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä