Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Turvallisuusalan perustutkinto, uhkatilanteisiin varautuminen ja tilannehallinta (osatutkinto)

Taitotalo
Yhteenveto
n. 1 kuukausi
12.9.2022
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Turvallisuusalan perustutkinto, uhkatilanteisiin varautuminen ja tilannehallinta (osatutkinto)

Koulutuksen käytyäsi osaat tunnistaa työhösi liittyviä henkilöturvallisuusriskejä, pystyt suunnittelemaan omaa työtäsi ja työympäristöäsi riskit tiedostaen ja sinulla on osaamista uhkaavissa tilanteissa toimimiseen. Koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi kaupan- tai sosiaali- ja terveysalan työtehtävissä toimiville.

Koulutuksen tavoitteena on parantaa osaamistasi uhkatilanteisiin varautumisessa ja uhkatilanteissa toimimiseen liittyen. Koulutuksen jälkeen hallitset uhkatilanteisiin liittyvän säädösperustan, tunnistat uhkatilanteiden taustatekijöitä sekä tunnet toimintamalleja uhkaavassa tilanteessa toimimiseen. Koulutus antaa valmiuksia ja varmuutta esimerkiksi väkivaltaisen ja päihtyneen asiakkaan kohtaamiseen, viranomaisyhteistyöhön sekä uhkatilanteeseen liittyvään henkilökohtaisen stressin hallintaan ja jälkihoitoon.

Rakenne ja koulutus

Koulutus sisältää aiemmasta osaamisestasi riippuen 2-4 opetuspäivää sekä opetuspäivien välissä suoritettavia verkko-opintokokonaisuuksia.

Koulutuksen aikana käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa

  • Uhkatilanteissa toimimiseen liittyvä lainsäädäntöperusta
  • Työtehtäviin liittyvä riskien arviointi ja riskienhallinta
  • Uhkatilanteisiin varautuminen
  • Asiakaspalvelu väkivaltaisen ja päihtyneen asiakkaan kanssa
  • Hätäensiapu ja verityötapaturmassa toimiminen
  • Stressireaktion tunnistaminen ja stressinhallinta

Koulutus on osa Turvallisuusalan perustutkintoa. Koulutuksen suoritettuasi saat suoritetusta tutkinnon osasta (Uhkatilanteisiin varautuminen ja tilannehallinta, 15 osp) osatutkintotodistuksen. Tutustu turvallisuusalan perustutkinnon perusteisiin.

Koulutus toteutetaan ammatillisella työelämänäytöllä, jonka tekemistä tuetaan teoriaopetuspäivillä. Sinulla tulee olla opintojen aikana työ- tai harjoittelupaikka, jossa pääset kehittämään arjen osaamistasi koulutuksen teemoihin liittyen sekä suorittamaan ammatillisen osaamisen näytön. Opintojen tueksi sinulle nimetään Taitotalosta vastuukouluttaja, joka tukee ja ohjaa sinua opinnoissa ja ammatillisen näytön tekemisessä

Koulutuksesta hyötyvät

Koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi kaupan alalla ja sosiaali- ja terveysalalla toimiville henkilöille sekä muissa henkilöasiakaspalvelussa työskenteleville, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan uhkatilanteisiin liittyen.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Perustutkinto on opiskelijalle maksuton.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan perustutkinto, uhkatilanteisiin varautuminen ja tilannehallinta (osatutkinto), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto, uhkatilanteisiin varautuminen ja tilannehallinta (osatutkinto)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Turvallisuusalan perustutkinto, uhkatilanteisiin varautuminen ja tilannehallinta (osatutkinto) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto, uhkatilanteisiin varautuminen ja tilannehallinta (osatutkinto) täytä seuraavat tiedot: