Työpaikkasuomi

Taitotalo
Sopimuksen mukaan
Helsinki
Ammatillinen koulutus

Työpaikkasuomi

Yhteistyössä TE-palvelujen kanssa toteutettavassa Työpaikkasuomi -koulutuksessa kehitetään alakohtaista ammatillista suomea sekä työssä tarvittavia viestintävalmiuksia. Suomen kielen koulutus räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Työnantaja tai yrittäjä, ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä koulutus, jossa ammattisuomi kehittyy.

Koulutuksen tavoitteena on, että työntekijä selviytyy tehokkaammin työpaikan suullisista ja kirjallisista viestintätilanteista. Ammatillisen suomen kielen omaksumisen myötä työntekijän sitoutuminen työtehtäviinsä ja työyhteisöönsä paranee. 

Koulutus on tarkoitettu

ulkomaalaistaustaisille työntekijöille, joilla on tarve kehittää ammatillisen suomen kielen taitoa. Palvelua voidaan tarjota työsuhteessa oleville työntekijöille (TäsmäKoulutus) sekä Rekry- ja MuutosKoulutusten yhteydessä.

Koulutusta voidaan räätälöidä myös ulkomaalaistaustaisen yrityksen tarpeisiin.  

Sisältö

Työpaikkasuomen sisältö määritellään yhteistyössä opiskelijoiden, esimiesten ja työyhteisöjen kanssa organisaation tavoitteiden ja tarpeiden mukaan siten, että alakohtainen sanasto karttuu, ja suulliset ja kirjalliset viestintätaidot paranevat tavoitteellisesti koulutuksen aikana. 

Toteutus

Työnantaja sopii koulutuksen toteuttamisesta yhteistyössä Taitotalon ja TE-toimiston tai ELY-keskuksen kanssa. Koulutuksen toteutus räätälöidään yrityksen tarpeisiin sopivaksi ja voidaan toteuttaa lähi-, monimuoto- tai etäkoulutuksena. Opiskelijat opiskelevat heille laaditun henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti ja yksilölliset oppimistarpeet pyritään huomioimaan. Koulutuksessa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan työpaikan autenttisia viestintätilanteita ja tekstimateriaaleja. 

TE-hallinnon kanssa yhteistyössä toteutettava koulutus järjestetään työajalla. 

Ajankohta

Sopimuksen mukaan

Kesto

Koulutuksen suositeltu minimikesto on kymmenen päivää (70 tuntia). Tavallinen tapa järjestää opetusta on esimerkiksi yksi iltapäivä viikossa. Tarvittaessa koulutus voi olla pidempi.

Hinnoittelu

Esimerkkilaskelma, Täsmäkoulutus: 

 

 

Lue artikkeli: 
Uusia tekijöitä työelämään suomen kielen täsmäkoulutuksella

 

 

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työpaikkasuomi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työpaikkasuomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Työpaikkasuomi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Työpaikkasuomi täytä seuraavat tiedot: