Ammatillinen koulutus

Työpaikkasuomi

Taitotalo, paikassa Helsinki
Pituus
Sopimuksen mukaan
Pituus
Sopimuksen mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työpaikkasuomi

Yhteistyössä TE-palvelujen kanssa toteutettavassa Työpaikkasuomi -koulutuksessa kehitetään alakohtaista ammatillista suomea sekä työssä tarvittavia viestintävalmiuksia. Suomen kielen koulutus räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Työnantaja tai yrittäjä, ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä koulutus, jossa ammattisuomi kehittyy.

Koulutuksen tavoitteena on, että työntekijä selviytyy tehokkaammin työpaikan suullisista ja kirjallisista viestintätilanteista. Ammatillisen suomen kielen omaksumisen myötä työntekijän sitoutuminen työtehtäviinsä ja työyhteisöönsä paranee. 

Koulutus on tarkoitettu

ulkomaalaistaustaisille työntekijöille, joilla on tarve kehittää ammatillisen suomen kielen taitoa. Palvelua voidaan tarjota työsuhteessa oleville työntekijöille (TäsmäKoulutus) sekä Rekry- ja MuutosKoulutusten yhteydessä.

Koulutusta voidaan räätälöidä myös ulkomaalaistaustaisen yrityksen tarpeisiin.  

Sisältö

Työpaikkasuomen sisältö määritellään yhteistyössä opiskelijoiden, esimiesten ja työyhteisöjen kanssa organisaation tavoitteiden ja tarpeiden mukaan siten, että alakohtainen sanasto karttuu, ja suulliset ja kirjalliset viestintätaidot paranevat tavoitteellisesti koulutuksen aikana. 

Toteutus

Työnantaja sopii koulutuksen toteuttamisesta yhteistyössä Taitotalon ja TE-toimiston tai ELY-keskuksen kanssa. Koulutuksen toteutus räätälöidään yrityksen tarpeisiin sopivaksi ja voidaan toteuttaa lähi-, monimuoto- tai etäkoulutuksena. Opiskelijat opiskelevat heille laaditun henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti ja yksilölliset oppimistarpeet pyritään huomioimaan. Koulutuksessa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan työpaikan autenttisia viestintätilanteita ja tekstimateriaaleja. 

TE-hallinnon kanssa yhteistyössä toteutettava koulutus järjestetään työajalla. 

Ajankohta

Sopimuksen mukaan

Kesto

Koulutuksen suositeltu minimikesto on kymmenen päivää (70 tuntia). Tavallinen tapa järjestää opetusta on esimerkiksi yksi iltapäivä viikossa. Tarvittaessa koulutus voi olla pidempi.

Hinnoittelu

Taitotalo on mukana sopimusrekisterissä, jossa on määritelty alla olevat tuntihinnat ryhmille. 
Voimme toteuttaa Työpaikkasuomea sekä Uudellamaalla että pohjoisella alueella.

 

Esimerkkilaskelmia TäsmäKoulutukselle, kun koulutuksen kesto on 70 h. 

 

Huom. Laskelma on suuntaa antava. Tarkan laskelman laskee TE-toimisto. 
Työnantajan maksuosuuteen vaikuttaa yrityksen koko ja liikevaihto tai tase.
 

 

Lue artikkeli: 
Uusia tekijöitä työelämään suomen kielen täsmäkoulutuksella

 

 

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työpaikkasuomi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työpaikkasuomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...

Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu