Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Vartijan koulutus (80 h), Turvallisuusalan ammattitutkinto - osatutkinto

Taitotalo
Yhteenveto
10 päivää
Ammattitutkinnot
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
15.8.2022 
29.8.2022 
12.9.2022 
26.9.2022 
10.10.2022 
24.10.2022 

Vartijan koulutus (80 h), Turvallisuusalan ammattitutkinto - osatutkinto

Koulutus antaa pätevyyden toimia vartijana. Koulutuksen suorittaminen on edellytyksenä varsinaisen vartijakortin myöntämiselle. Koulutuksen hinta on 390 €.

Vartijan koulutus (80 h) toteutetaan pandemiatilanteesta johtuen pääosin etäopetuksena verkkoyhteyksin. Koulutukseen sisältyy käytännön harjoituksia sekä koe, jotka järjestetään lähiopetuksena Taitotalossa. Lähiopetuksissa noudatetaan turvallisuuden takaamiseksi poikkeusjärjestelyjä, joista opiskelijat saavat erilliset ohjeet etukäteen ennen lähiopetuksena järjestettäviä koulutuspäiviä. 

Ohjelmassa

  • turvallisuuslainsäädäntö
  • vartijan toiminta ja tilannehallinta
  • poliisitoiminta ja siihen liittyvät vartijan tehtävät
  • ennaltaehkäisy ja vartijan toiminta vahinkotilanteessa
  • työturvallisuus ja työsuhde
  • palo- ja pelastustoiminta
  • ensiapu
  • turvallisuustekniikka
  • hätävarjelu ja voimankäyttö
  • koe.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Turvallisuusalan ammattitutkinnon osatutkinto, Vartijan koulutus. Lue lisää Turvallisuusalan ammattitutkinnosta tämän linkin kautta.

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 8-16.

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta toteutuksesta.

 

Koulutuksesta hyötyvät

Koulutus on suunnattu väliaikaisen vartijan koulutuksen (40 h) suorittaneille yksityishenkilöille. Myös ennen vuotta 2017 suoritettu vartijan työn perusteet -kurssi hyväksytään.

Koulutus soveltuu yksityisten yritysten ja julkishallinnon palveluksessa oleville vartiointityötä tekeville tai alalle aikoville henkilöille sekä receptionisteille ja vahtimestareille. Hakijoilta edellytetään nuhteetonta taustaa.

Kelpoisuusvaatimus

Vartijan koulutukseen ei voi osallistua ennen hyväksyttyä väliaikaisen vartijan koulutuksen suorittamista. Koulutuksen jälkeen voi anoa 5 vuotta voimassa olevaa vartijakorttia poliisilta. Koulutukseen osallistuvalla on hyvä olla vähintään B2.1-tasoinen suomen kielen taito.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Omaehtoisena koulutuksena 390 €. Katso lisää omaehtoisesta koulutuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vartijan koulutus (80 h), Turvallisuusalan ammattitutkinto - osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vartijan koulutus (80 h), Turvallisuusalan ammattitutkinto - osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Vartijan koulutus (80 h), Turvallisuusalan ammattitutkinto - osatutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Vartijan koulutus (80 h), Turvallisuusalan ammattitutkinto - osatutkinto täytä seuraavat tiedot: