Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Computer and Systems Engineering (MSc) | päiväopinnot

Tallinn University of Technology (TalTech)
Yhteenveto
2 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Tallinna
Maisteriohjelmat
Tallinn University of Technology (TalTech)

Computer and Systems Engineering (MSc) | päiväopinnot

Koulutusohjelmassa keskitytään monimutkaisten nykyaikaisten tietokonejärjestelmien suunnitteluun ja käyttöön. Opiskelijat perehtyvät muun muassa innovaatioihin ja yrittäjyyteen, laitteistojen suunnitteluun ja mallinnukseen, tietokonearkkitehtuuriin ja ohjelmointiin, ohjelmistohankkeiden projektinhallintaan sekä tietokantoihin.

Edellä mainittujen osa-alueiden tunteminen antaa opiskelijoille hyvät mahdollisuudet työllistyä pienten, keskisuurten ja suurten yritysten palvelukseen. Heidän työtehtäviinsä kuuluu sulautettujen järjestelmien määrittelyä, suunnittelua ja käyttämistä esimerkiksi autoelektroniikan, kuluttajatuotteiden ja tietoliikenteen alueilla.

Miksi tämä ohjelma?

  • Opiskelijoihin suhtaudutaan yksilöllisesti
  • Opiskelijat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä opettajien kanssa
  • Käytännön harjoituksissa hyödynnetään uusimpia laitteita ja ohjelmistoja
  • Ohjelma tekee yhteistyötä IT-alan kanssa
  • Ohjelma kehittää juuri niitä tietojenkäsittelyn ja tietohallinnon taitoja, joita tarvitset menestyäksesi toimialallasi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Computer and Systems Engineering (MSc) | päiväopinnot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Opintojen rakenne

  • Yleiset opinnot – sisältävät kursseja yrittäjyydestä ja etiikasta sekä kieliopinnot.
  • Perusopinnot – sisältävät kursseja tietokonejärjestelmien ja ohjaustekniikoiden perusteista.
  • Erikoistumisopinnot – opiskelijat voivat valita opintokokonaisuuksia tietokonekniikasta, sulautetuista järjestelmistä, ohjaustekniikoista, ohjelmistosuunnittelusta, mallinnuksesta ja robotiikasta.
  • Vapaavalintaiset opinnot – opiskelijat saavat valita kursseja yliopiston tarjonnasta.
  • Opinnäytetyö – insinöörityö, jossa opiskelijat hyödyntävät teoreettista tietoa käytännön ongelmien ratkaisemiseksi. Kyseessä voi olla myös tutkimustyö, joka tutkii erilaisia teoreettisia lähestymistapoja.

Uramahdollisuudet

Valmistuneet työllistyvät asiantuntijoiksi tietokoneistettujen laitteiden ja järjestelmien suunnitteluun, toteutukseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon. Ohjelma tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet työskentellä mm. tietokone- ja ohjelmistoyrityksissä sekä pankki-, tuotanto-, hoito- , automaatio- ja kuljetusaloilla.

Jos olet kiinnostunut korkeatasoisesta tutkimustyöstä ja yliopiston palvelukseen työllistymisestä, voit jatkaa opintojasi tohtoriohjelmiin.

Hakeminen

Hakijalla tulee olla vähintään alempi korkeakoulututkinto tietotekniikan tai tieto- ja viestintätekniikan alalta. Lisäksi hakijoiden tulee suorittaa GRE General Test-koe, kirjoittaa motivaatiokirje sekä osallistua verkossa suoritettavaan etähaastatteluun.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta, ja kotisivuilta löydät myös tarkempaa lisätietoa koulutusohjelmakohtaisista hakukriteereistä ja GRE General Test -kokeesta. 

Tutkinto / todistus

Master of Science in Engineering (MSc)

Kustannukset

Lukukausimaksu EU: n ulkopuolisille opiskelijoille: 6000 € / vuosi.

Koulutus on maksuton EU / ETA -maiden opiskelijoille.

Tietoa elämisen kustannuksista

Suomalaiset saavat Viroon opintorahaa ja asumislisää. Opintovuoden aikaista tukea saa syyskuusta kesäkuulle noin 460 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi opiskelija voi hakea valtion takaamaa opintolainaa, joka on kandiopiskelijalle 8000 euroa vuosittain (8000e x 3v). Keskimäärin tämä tekee 800 euroa kuukaudessa. Lisätietoja maisteriohjelmille myönnettävistä opiskelijaeduista saat Kelalta.

Tallinnassa eläminen on yleisesti edullisempaa kuin Suomessa, joten omiin elinkustannuksiin voi osittain vaikuttaa itse.

Tallinnan Teknillisen yliopiston asuntoloiden vuokrien hinta on noin 150 euroa kuukaudelta. Kaupungissa vuokralla asuminen kustantaa noin 300–600 euroa kuukaudessa. Jaetussa yksityisessä huoneistossa asuminen (kolmio kämppiksen kanssa) kustantaa n. 300–500 euroa kuukaudessa.

Elintarvikekustannukset Tallinnassa ovat noin 200–250 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Computer and Systems Engineering (MSc) | päiväopinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tallinn University of Technology (TalTech)

Vuonna 1918 perustettu TalTech sijoittuu maailman parhaiden yliopistojen QS University World Rankings-listauksessa ylimmän 3 % joukkoon. TalTech on Viron ainoa teknillinen korkeakoulu, ja siellä opiskelee yli 10 000 opiskelijaa 100 eri maasta. Noin 14 % opiskelijoista on Viron ulkopuolelta tulevia kansainvälisiä...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinn University of Technology (TalTech) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tallinn University of Technology (TalTech)

Ehitajate tee 5
19086 Tallinna

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Computer and Systems Engineering (MSc) | päiväopinnot ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Computer and Systems Engineering (MSc) | päiväopinnot täytä seuraavat tiedot: