Kandi- ja maisteriohjelmat

International Business Administration (BA) | päiväopinnot

Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 1.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 1.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

International Business Administration (BA) | päiväopinnot

ihmisiä ja rakennuksen lasiseinä

International Business Administration -koulutusohjelmassa opiskelijat syventyvät kansainvälisten yritysten osa-alueisiin ja liiketoimintaan. Opetus tapahtuu kokonaan englanniksi, ja opintoihin kuuluu luentoja sekä käytännön harjoituksia. Tärkeä osa koulutusohjelman kokonaisuutta ovat myös yritysvierailut sekä vierailevat luennoitsijat, jotka tuovan oman käytännön liike-elämän kokemuksensa opiskelijoiden käyttöön. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua opinto-ohjelman ulkopuolisiin toimintoihin, joista yksi esimerkki on TalTech Satellite-ohjelma.

Koulutusohjelman sisältö

Suoritettuaan yleiset perusopinnot opiskelijat voivat erikoistua joko markkinointiin, rahoitukseen, kirjanpitoon ja liiketoimintatiedon hallintaan tai yrittäjyyteen ja johtamiseen. Koulutusohjelman päätteeksi opiskelijat suorittavat lopputyön, jolla he osoittavat kykynsä kirjoittaa, esittää ja keskustella tutkimustuloksista.

Koulutuksen rakenne

  • Yleiset opinnot (18 op) – kattavat pakolliset kurssit (esim. Tietotekniikan perusteet, Työympäristö ja ergonomia) sekä valinnaiset kurssit (esim. Liike-elämän englanti, Viron kieli ja kulttuuri, Nykyaikaiset kansainväliset suhteet, Filosofia, Henkilökohtainen talous).
  • Perusopinnot (84 op) – sisältää kursseja mikro- ja makrotaloudesta,
    talousmatematiikasta, tilastoista, logistiikasta ja varastonhallinnasta,
    kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä etiikasta.
  • Erikoistumisopinnot (63 op) – koostuvat kursseista, jotka on jaettu neljään pääaineeseen: Markkinointi, Yrittäjyys ja johtaminen, Kirjanpito ja
    liiketoimintatiede sekä Rahoitus.
  • Vapaaehtoiset kurssit (6 op) – opiskelijat voivat vapaasti valita kursseja yliopiston laajasta kurssitarjonnasta.
  • Lopputyö (9 op) – liiketoiminnan alaan liittyvä itsenäinen tutkimushanke, jossa teoreettista tietoa sovelletaan käytännön ongelmien ratkaisemiseen.

Uramahdollisuudet

Globaalissa taloudessa yritykset ovat vahvasti ​​riippuvaisia ​​osaavasta työvoimasta. Kansainvälisen liiketoiminnan erityispiirteet ymmärtäville lahjakkaille ihmisille on kysyntää ympäri maailmaa. TalTechin kauppakorkeakoulu valmistaa kansainvälisiin yrityksiin ja julkiselle sektorille johtajia ja asiantuntijoita, joilla on laaja talouden ja liiketoiminnan tuntemus.

Koulutuksen jälkeen sinulla on edellytykset työskennellä esimerkiksi markkinoinnin, rahoituksen, kirjanpidon ja HR:n tehtävissä kansainvälisissä yrityksissä ympäri maailmaa.

Laaja-alaisen kandidaatin tutkinnon jälkeen voit jatkaa opintojasi maisteritutkintoon. Kandivaiheessa tekemäsi pääainevalinta auttaakin sinua suuntautumaan maisteriopinnoissasi vieläkin pidemmälle!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta International Business Administration (BA) | päiväopinnot, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kaikki hakijat suorittavat verkossa tehtävän matematiikan kokeen. Vain kokeen
läpäisseet hakijat kutsutaan etähaastatteluun, joka perustuu hakijan kirjoittamaan
motivaatiokirjeeseen. Oletamme, että hakija on suorittanut vähintään lukiotasoisia
matematiikan opintoja.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta, ja kotisivuilta löydät
myös lisätietoa koulutuskohtaisista hakukriteereistä.

Hakuaika 1.2.-1.8.2024

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts in Social Sciences (BA)

Kustannukset

Lukukausimaksu: 4700 €  / vuosi

Tietoa elämisen kustannuksista

Suomalaiset saavat Viroon opintorahaa ja asumislisää. Opintovuoden aikaista tukea saa syyskuusta kesäkuulle noin 460 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi opiskelija voi hakea valtion takaamaa opintolainaa, joka on kandiopiskelijalle 8000 euroa vuosittain (8000e x 3v). Keskimäärin tämä tekee 800 euroa kuukaudessa. Lisätietoja maisteriohjelmille myönnettävistä opiskelijaeduista saat Kelalta.

Tallinnassa eläminen on yleisesti edullisempaa kuin Suomessa, joten omiin elinkustannuksiin voi osittain vaikuttaa itse.

Tallinnan Teknillisen yliopiston asuntoloiden vuokrien hinta on noin 150 euroa kuukaudelta. Kaupungissa vuokralla asuminen kustantaa noin 300–600 euroa kuukaudessa. Jaetussa yksityisessä huoneistossa asuminen (kolmio kämppiksen kanssa) kustantaa n. 300–500 euroa kuukaudessa.

Elintarvikekustannukset Tallinnassa ovat noin 200–250 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta International Business Administration (BA) | päiväopinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.