Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hyvinvointiteknologian koulutus | Tradenomi | YAMK

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Tampere
Ylemmät AMK-tutkinnot

Hyvinvointiteknologian koulutus | Tradenomi | YAMK

Hyvinvointiteknologian ylemmän tutkinto-ohjelman osaamistavoitteiden ohjaavina tekijöinä ovat työelämän ja yhteiskunnan muutokset, erityisesti digitalisaatio. Avainasemassa on asiakas- ja käyttäjälähtöisyyden huomioiminen hyvinvointi- ja terveysteknologioiden kehittämisessä ja hyödyntämisessä.

Opiskelujen aikana kehityt hyvinvointi- ja terveysteknologian sekä niihin liittyvien palveluiden asiantuntijaksi ja kehittäjäksi. Projektinhallinnan taitosi kehittyvät niin, että osaat johtaa hyvinvointi- ja terveysteknologian projekteja. Opit myös digitaalisten sovellusten ja palveluiden suunnittelua sekä hyvinvointi- ja terveysdatan käsittelyä ja hyödyntämistä. Saavutat hyvät tiedot ja taidot tekoälystä ja tiedolla johtamisesta hyvinvointi- ja terveysalan toimintaympäristöissä.

Koulutuksen sisältö

Hyvinvointiteknologialla tarkoitetaan erilaisia hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teknisiä ja teknologisia ratkaisuja sekä järjestelmiä. Niiden avulla ylläpidetään ja parannetaan ihmisen elämänlaatua, hyvinvointia ja terveyttä. TAMKin hyvinvointiteknologian tutkinto-ohjelmassa painottuu terveysteknologinen sisältö.

Terveysteknologiaan kuuluvia tuotteita, palveluja ja ohjelmistoja sekä niiden oikeaa ja turvallista käyttöä säädellään ja valvotaan lainsäädännöllä. Koulutuksen arvoperustana ovat hyvinvointi- ja terveysteknologioihin liittyvä elinkaariajattelu, kestävä kehitys ja eettisyys.

Koulutuksen keskeisiä sisältöalueita ovat asiakaslähtöinen projektiosaaminen, terveysalan laitteiden ja ohjelmistojen viranomaisvaatimukset, terveysteknologiatuotteiden ja palvelujen hankintaosaaminen, terveydenhuollon tietojärjestelmät, digitaaliset ratkaisut ja niihin liittyvä data-analytiikka ja tekoälyn hyödyntäminen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere

Arvioinnit

Hyvinvointiteknologian koulutus | Tradenomi | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty kauppatieteiden pääsykokeessa

”Valmennuskeskuksen kurssilla ymmärsin, kuinka pintapuolisesti varsinkin taloustiedon osuus lukiossa käsitellään.” Tule mukaan oivaltamaan ja oppimaan!