Sivuston käyttötapa: Mobiili

Palveluliiketoiminnan johtamisen koulutus | Restonomi | YAMK

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Tampere
Ylemmät AMK-tutkinnot

Palveluliiketoiminnan johtamisen koulutus | Restonomi | YAMK

Saat pätevyyden palveluliiketoiminnan johtamiseen, palveluliiketoiminnan uudistamiseen ja työelämän kehittämiseen. Palveluliiketoiminnan johtamisen ylemmän tutkinto-ohjelman tavoitteena on tuottaa palveluliiketoiminnan johtamisen asiantuntijoita. Opinnot parantavat sinun osaamistasi kehittää asiakas-, liiketoiminta- ja ympäristölähtöisiä palveluja, tuotteita, elämyksiä, konsepteja ja brändejä. Lisäksi laajennat ja syvennät muun muassa henkilöstö-, markkinointi-, myynti-, laskenta- ja laatuosaamistasi. Opit myös hyödyntämään erilaisia tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiomenetelmiä organisaation liiketoiminnan kehittämisessä. Muita tärkeitä teemoja ovat palvelumuotoilu, ympäristölähtöinen palvelutuotanto sekä strateginen ennakoiminen.

Koulutuksen sisältö

Syventävät ammattiopinnot muodostavat 30 opintopisteen opintokokonaisuuden, joka koostuu tutkinto-ohjelman omasta tarjonnasta. Viiden opintopisteen opintojaksoissa korostuvat asiakas-, konsepti-, brändi-, resurssi- ja ympäristölähtöinen palvelujen suunnittelu, tuotanto, kehittäminen ja johtaminen. Oppimisprojekteissa painottuvat kansainväliset asiakas-, liiketalous-, johtamis- ja henkilöstön kehittämishankkeet. Erityisteemoja ovat palvelumuotoilu ja -teknologiat sekä ympäristöinnovaatiot kuten suurtapahtumat, älykeittiö, palvelurobotti ja hybridikulutus. Näiden monialaisten ja -tieteisten projektien opiskelijat oppivat analysoimaan ja hyödyntämään kansainvälistä tutkimus- ja ennakointitietoa sekä verkottuvat yritysten ja muiden toimialojen opiskelijoiden kanssa.

Lisäksi tarjonnassa on 30 opintopistettä opintoja muiden alojen ylempien amk-tutkintojen ja Tampereen yliopiston laajasta yhteistarjonnasta.

Vapaasti valittavia opintoja voit valita 5–10 opintopistettä omien tavoitteidesi mukaisesti. Näiden opintojen suositellaan liittyvän opinnäytetyönä tekemääsi kehittämistehtävään.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (ylempi AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere

Arvioinnit

Palveluliiketoiminnan johtamisen koulutus | Restonomi | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tule Roihupeltoon opiskelemaan kokiksi

Kiinnostaako ruoanlaitto ja catering? Voit olla jo töissä, alanvaihtaja tai haluat saada osaamisestasi todistuksen. Haku on päällä, lue lisää ja tule opiskelijaksi!