Restonomi (AMK) | Palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Tampere
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Restonomi (AMK) | Palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Tavoite

Valmistut palveluliiketoiminnan osaajaksi ravintola-alalle tai ravitsemis- ja puhtauspalveluihin. Tutkinto-ohjelma tarjoaa monipuoliset valmiudet toimia alalla toteuttajana, suunnittelijana, kehittäjänä, markkinoijana tai esimiestehtävissä.

Opit tunnistamaan asiakaskäyttäytymistä ja tuottamaan palveluita, joissa on huomioitu hyvinvointi, terveys, turvallisuus, estetiikka ja vieraanvaraisuus sekä palveluliiketoiminnan taloudellinen kannattavuus.

Valmistuttuasi ymmärrät alan teoriat, keskeiset käsitteet, menetelmät sekä periaatteet ja osaat arvioida niitä kriittisesti. Kykenet johtamaan ja kehittämään oman alasi työyhteisöjä. Pystyt myös työskentelemään itsenäisesti alan asiantuntijatehtävissä tai yrittäjänä. 

Restonomina osaat viestiä sekä suullisesti että kirjallisesti myös alan ulkopuolisille yleisöille. Hallitset kansainvälisen viestinnän ja vuorovaikutuksen toisella kotimaisella ja vähintään yhdellä vieraalla kielellä.

Opiskelijoille luodaan oppimisympäristö, jossa on mahdollista hankkia yksilölliset ammatilliset valmiudet esimies- ja asiantuntijatehtäviin.

Koulutuksen sisältö

Ensimmäisen vuoden jälkeen osaat toteuttaa kansainvälistä ruokakulttuuria sekä ruoka- ja puhtauspalveluja vieraanvaraisesti ja tuloksellisesti. Tarkastelet ammattimaisesti toimialan kehittämistarpeita.

Toisen vuoden jälkeen osaat ottaa vastuuta työyhteisön menestymiseen vaikuttavista inhimillisistä, taloudellisista ja toiminnallisista tekijöistä. Osaat kehittää kansainvälisen ruokakulttuurin sekä ruoka- ja/tai puhtauspalvelujen työkäytänteitä.

Kolmannen ja neljännen vuoden jälkeen osaat johtaa ja kehittää kansainvälistä ruokakulttuuria sekä ruoka- ja/tai puhtauspalveluja moniammatillisuutta ja uutta teknologiaa hyödyntäen.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere

Arvioinnit
Restonomi (AMK) | Palveluliiketoiminta | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.