Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysala | Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | YAMK

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Tampere
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysala | Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | YAMK

Saat valmiudet eritasoisiin johtamis- ja esimiestehtäviin, muutosjohtamiseen, kehittämiseen sekä asiantuntijatehtäviin julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla, nopeasti muuttuvissa sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöissä.

Sosiaali- ja terveysalan johtamisen ylemmän tutkinto-ohjelman painopistealueena on näyttöön perustuva johtamis- ja kehittämisosaaminen. Koulutuksen myötä saavutat teoreettisesti laajat tiedot alalta ja valmiudet hankkia tutkittua tietoa toiminnan perustaksi. Opintojen aikana opit arvioimaan kriittisesti oman alasi toimintaa ja kehitystä. Valmistuttuasi osaat kehittää toimintaa näyttöön perustuen. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia asiantuntijana monenlaisissa tilanteissa ja tehtävissä niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Koulutuksen sisältö

TAMKin ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot sisältävät 30 op substanssiaiheen syventäviä ammattiopintoja. Näissä keskitytään erityisesti sosiaali- ja terveysalan johtamisen avainkysymyksiin.

Syventävistä ammattiopinnoista 25 op on yhteisiä TAMKin muiden YAMK-koulutusten kanssa. Näitä opintoja voit valita oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan. Valitsemiesi opintojen myötä saat valmiuksia muun muassa projekti-, prosessi-, laatu-, henkilöstö- ja talousjohtamiseen sekä asiakkuuksien johtamisen ja palvelujen arvioinnin sekä strategisen johtamisen tilanteisiin sekä tutkimus- ja kehittämistyöhön.

Opintojen tavoitteena on antaa sinulle mahdollisuus syventää teorian soveltamista käytäntöön sekä kehittää analyyttisiä taitojasi, projektin johtamisen sekä tutkimus- ja kehitystyöhön osallistumisen taitojasi sekä sosiaalisia taitojasi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere

Arvioinnit

Sosiaali- ja terveysala | Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele Diakissa!

Opiskele Suomen suurimmassa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulussa. Hae yhteishaussa 18.3.–1.4.