Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | Myyntiosaaminen | päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Tampere
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | Myyntiosaaminen | päivätoteutus

Tavoite

Myyntiosaamiseen painottuvassa liiketalouden monimuotokoulutuksessa tavoitteena on kouluttaa sinusta monipuolinen, yhteistyökykyinen ja kielitaitoinen liiketalouden tradenomi. Koulutuksessa painotetaan B to B -myyntityön osaamista, mutta opintojen aikana saat laajat tiedot ja taidot liiketalouden alan monipuolisiin työtehtäviin ja yrittäjyyteen.

Opiskelu perustuu valmennuspedagogiikkaan, ja tukenasi ovat oma valmentajasi sekä valmennusryhmäsi. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi kartutat kielitaitoa sekä ICT-taitoja. Osallistut lähi- ja verkkotapaamisiin ja opiskelet itsenäisesti. Omaan työhösi liittyvät kehittämishankkeet tukevat oppimistasi.

Myyntiosaamiseen painottuvasta koulutuksesta valmistuvilla tradenomeilla on taitoa kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa erityisesti myyntityön näkökulmasta. Sinulla on hyvät edellytykset liiketoimintaosaamista vaativiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin sekä yrittäjyyteen. Olet kehityshenkinen sekä tiimityötaitoinen ja omaat hyvät digitaaliset taidot.

Koulutuksen sisältö

Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta. Opiskelu perustuu valmennuspedagogiikkaan, jolloin sinulla ovat tukenasi oma valmentaja ja valmennusryhmä. Lähitapaamiset ovat kerran kuussa kahden peräkkäisen arkipäivän ajan (pääsääntöisesti to - pe klo 8 - 17). Ohjattuja verkkotapaamisia on yhtenä iltana viikossa. Etäopiskelu on itsenäistä opiskelua kirjallisuuden ja erilaisten oppimistehtävien avulla sekä verkossa tapahtuvaa opiskelua hyödyntäen digitaalisia työkaluja ja etäyhteyttä. Voit kytkeä opinnot omaan työhösi muun muassa projektien, kehittämistehtävien, opinnäytetyön ja harjoittelun avulla.

Voit hyväksilukea aikaisemmin suorittamiasi soveltuvia korkeakouluopintoja ja aiempaa osaamista. Sinulla on mahdollisuus hyväksilukea harjoittelu tai suorittaa se omassa työssäsi, jos työ on koulutuksen alalta ja se on tradenomiopintojen tasoista.

Opintojaksojen sisältöihin voit tutustua tarkemmin tutkimalla opetussuunnitelmaa. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere

Arvioinnit

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | Myyntiosaaminen | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty kauppatieteiden pääsykokeessa

”Valmennuskeskuksen kurssilla ymmärsin, kuinka pintapuolisesti varsinkin taloustiedon osuus lukiossa käsitellään.” Tule mukaan oivaltamaan ja oppimaan!