Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjyyden koulutus | YAMK

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Tampere
Ylemmät AMK-tutkinnot

Yrittäjyyden koulutus | YAMK

Yrittäjyyden ylempi tutkinto-ohjelma on tarkoitettu juuri sinulle, jos olet yrittäjä tai yrittäjämäisessä työsuhteessa. Tarjoamme puolentoista vuoden matkan, jonka aikana sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi yrittäjänä sekä löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia, verkostoitua muiden yrittäjien kanssa ja saada sparrausta yritystoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Koulutuksesta saat uutta osaamista ja virtaa yrittämiseen ja löydät yrityksellesi uusia liiketoimintamahdollisuuksia.  Pohdit seuraavia asioita yritystoiminnan kannalta:

  • miten maailma muuttuu, ja miten muutokset vaikuttavat yritystoimintaani?
  • miten terävöitän kilpailuetuani?
  • onko yritykseni nykyinen liiketoimintamalli ja strategia toimiva?
  • miten kehitän olemassa olevia prosesseja?
  • millaisia verkostoja tarvitsen ja miten kehitän niitä?
  • miten lisään asiakaskeskeisyyttä?
  • miten kansainvälistän yritykseni liiketoimintaa?

Koulutuksen jälkeen osaat kehittää yritystäsi systemaattisesti. Yrityksesi tuottaa aiempaa suurempaa arvoa sinulle ja asiakkaillesi. Löydät yrityksellesi uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Koulutuksen sisältö

Syventävät ammattiopinnot muodostuvat yrityksen kehittämisen vaiheista. Aloitat tutkimalla toimintaympäristöäsi ja pohtimalla millaisia mahdollisuuksia muuttuva maailma sinulle ja yrityksellesi tarjoaa.

Toisen opintojakson teemana on johtavien ajatusten merkitys yritystoiminnassa. Opintojakson jälkeen osaat luoda yrityksellesi vision, mission ja kestävät arvot, sekä ymmärrät strategian merkityksen. Opintojakson aikana pohdit itseäsi yrittäjänä ja yrityksesi kilpailuetua.

Kolmannessa  opintojaksossa paneudut yrityksesi verkostoihin. Millaisia kumppaneita tarvitset? Miten tunnistat verkostojasi sekä miten ylläpidät ja kehität asiakasverkostoasi? Miten johdat verkostojasi?

Neljännen opintojakson aikana tarkastelet yrityksesi prosesseja. Mitä yrityksessä tapahtuu ja miten johdat yritystäsi kohti tarvittavia muutoksia? Miten kehität liiketoimintamallia?

Viimeisessä kaikille yhteisessä opinnossa keskityt yritystoimintasi kansainvälistymiseen. Osallistut opintomatkalle, jonka avulla voit arvioida ja kehittää yrityksesi kansainvälisiä mahdollisuuksia.

Vapaasti valittavat opinnot kehittävät osaamistasi omien tavoitteidesi mukaisesti. Niiden suositellaan liittyvän opinnäytetyönä tekemääsi kehittämistehtävään.

Proakatemia ja tiimioppiminen

Yrittäjyyttä opiskellaan Proakatemiassa, joka on Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikkö. Koulutuksessa hyödynnetään uusinta tietoa muun muassa lukemalla kirjallisuutta, seuraamalla sähköisiä lähteitä, kuulemalla huippuasiantuntijoita sekä hyödyntämällä ryhmän omaa osaamista. Oppiminen perustuu dialogiin tiimissä.

Tiimioppimismallissa kaikki osallistujat ovat vastuussa yhteisen tiedon rakentamisesta. Lähijaksoilla oppiminen on vahvasti yhteisöllistä ja perustuu keskinäiseen luottamukseen. Kukin opintojakso sisältää noin kolmen vuorokauden mittaisen lähijakson jossakin Pirkanmaan lähistöllä sijaitsevassa maaseutumatkailukohteessa. Oppimisen luonteen takia lähijaksoille osallistuminen on ehdottoman välttämätöntä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere

Arvioinnit

Yrittäjyyden koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty kauppatieteiden pääsykokeessa

”Valmennuskeskuksen kurssilla ymmärsin, kuinka pintapuolisesti varsinkin taloustiedon osuus lukiossa käsitellään.” Tule mukaan oivaltamaan ja oppimaan!