✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | automyyjä, henkilöautomekaanikko, työnjohtaja, ajoneuvomaalari, korikorjaaja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Joustavasti
   
Lähiopetus
Tampere
Ammattitutkinnot
Ajoneuvoalan ammattitutkinto | Tredu

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | automyyjä, henkilöautomekaanikko, työnjohtaja, ajoneuvomaalari, korikorjaaja

Ajoneuvoala on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja osaaville ammattilaisille on kysyntää. Ajoneuvoalalla tarvitaan osaajia jotka pystyvät kehittämään oman toimenkuvansa mukaisesti sekä omaa ammattitaitoaan että organisaationsa toimintaa. Ajoneuvoalan työtehtävissä tarvitaan haastavan ja mielenkiintoisen tekniikan tuntemista sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Ajoneuvoalan ammattitutkinnon suorittanut osaa työskennellä ajoneuvoalan monipuolisissa työtehtävissä itsenäisesti, huolellisesti, joustavasti ja ammattitaitoisesti ottaen huomioon työssään alaa säätelevät lait, asetukset sekä muut ohjeet. Tutkinnon suorittaneella on kokonaisnäkemys omasta roolistaan ajoneuvoalan työtehtävien toteuttajana, ottaen huomioon työssään laatuvaatimukset ja kustannustehokkuuden.

Tredussa voit opiskella automyyjäksi, henkilöautomekaanikoksi, työnjohtajaksi, ajoneuvomaalariksi tai korikorjaajaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto | automyyjä, henkilöautomekaanikko, työnjohtaja, ajoneuvomaalari, korikorjaaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Katso lisää kouluttajan sivuilta.

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan ammattitutkinto 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto | automyyjä, henkilöautomekaanikko, työnjohtaja, ajoneuvomaalari, korikorjaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on perustutkintoja,...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Arvioinnit
Ajoneuvoalan ammattitutkinto | automyyjä, henkilöautomekaanikko, työnjohtaja, ajoneuvomaalari, korikorjaaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto | automyyjä, henkilöautomekaanikko, työnjohtaja, ajoneuvomaalari, korikorjaaja täytä seuraavat tiedot: