Sivuston käyttötapa: Mobiili

Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen | Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon osatutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
5 kuukautta
Joustavasti
   
Lähiopetus
Tampere
Erikoisammattitutkinnot
 Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen | Tredu

Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen | Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon osatutkinto

Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen (40 osp) on Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon osatutkinto. 

Tutkinnon jälkeen

Tutkinnon osan suoritettuaan opiskelija osaa arvioida asiakkuuksia ja toimintaympäristöä, sekä suunnitella toimintaa tähän arviointiin perustuen. Hän osaa arvioida kilpailijoiden vahvuuksia ja heikkouksia suhteessa omaan toimipaikkaansa.

Opiskelija tietää, kuinka hoidetaan asiakas-ja sidosryhmäsuhteita sekä johtaa myyntiä. Opiskelija osaa selvittää säännöllisesti asiakkaiden tarpeet ja toiveet, sekä osaa kehittää omaa toimintaansa näiden pohjalta.

Opiskelija käyttää asiakasviestinnän eri muotoja hyödyntäen nykyaikaisia digitaalisia viestintävälineitä. Hän osaa käyttää ja tarvittaessa myös tehdä myynti-ja markkinointimateriaalia ottaen samalla työssään huomioon tietosuojan velvoitteet.

Tutkinnon toteutus

Opiskeluaika määräytyy henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Opiskeluaika on noin 5 kuukautta ja lähiopetuspäiviä on noin 6 kappaletta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen | Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu alalla esimiesasemassa työskenteleville ja alan työkokemusta omaaville, jotka haluavat laajentaa osaamistaan.

Tutkinto / todistus

Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen | Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon osatukinto

Kustannukset

100€ (osatutkinto), oppisopimus maksuton. Maksua ei palauteta,vaikka opiskelija keskeyttäisi opintonsa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen | Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on perustutkintoja,...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Arvioinnit
Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen | Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon osatutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen | Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon osatutkinto täytä seuraavat tiedot: