Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja, leipuri-kondiittori ja lihatuotteiden valmistaja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kangasala, Tampere
Ammatilliset perustutkinnot
Tredun koulutukset

Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja, leipuri-kondiittori ja lihatuotteiden valmistaja

Elintarvikealan ammattilaisena työskentelet monipuolisella ja kehittyvällä alalla, jossa tarvitaan laajaa ammattitaitoa. Elintarvikealan työssä olet mukana jatkuvasti uudistuvien tuotteiden valmistuksessa ja valmistustekniikoiden ja -prosessien kehittämisessä. Elintarvikeala tarjoaa sinulle monenlaisia mahdollisuuksia työllistyä.

Elintarvikealan perustutkinnossa osaamisalaksi voit valita elintarvike-, leipomo- tai lihateknologian. Opiskelet elintarvikealan perusteita ja erilaisia elintarvikkeiden valmistusprosesseja käytännössä. Hepolamminkadun toimipisteessä teet osaamisalavalinnan heti opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä esittämällä toiveesi osaamisalasta. Osaamisalan valintaan vaikuttavat oman toiveesi lisäksi yhteishaussa saamasi pisteet. Kangasalan toimipisteessä valitset osaamisalan opintojen alettua. Elintarvike- ja lihateknologiaa opiskelet toisena ja kolmantena vuonna Hepolamminkadun toimipisteessä.

Tredu tarjoaa kolme osaamisalaa

Tredun elintarvikealan perustutkinnon ensimmäisenä vuonna opiskelet kaikille yhteisiä elintarvikealan perusteita ja erilaisia elintarvikkeiden valmistusprosesseja käytännössä. Perusteiden jälkeen syvennyt osaamisalaan, joka määräytyy sekä oman mielenkiintosi että yhteishaussa saamiesi pisteiden mukaisesti. Opetusta järjestetään Tredun Hepolamminkadun toimipisteellä Tampereella ja Kangasalan toimipisteellä.

Elintarvikkeiden valmistaja

Elintarvikkeiden valmistaja osaa valmistaa, pakata ja varastoida elintarvikkeita sekä toimia myynti- ja tuotekehitystehtävissä. Työmahdollisuudet ovat monipuoliset mm. valmisruokateollisuudessa, lihan ja kalan jatkojalostuksessa, makeis- ja juomateollisuudessa, elintarvikemyymälöissä tai tavaratalojen herkkukeittiöissä.

Leipuri-kondiittori

Leipuri-kondiittori valmistaa ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksiä ja konditoriatuotteita. Työssä korostuvat hyvät kädentaidot ja luovuus. Työpaikkoja tarjoavat muun muassa leipomot, konditoriat, paistopisteet sekä pitopalveluyritykset.

Lihatuotteiden valmistaja

Lihatuotteiden valmistaja käsittelee, valmistaa ja pakkaa erilaisia lihavalmisteita. Opintojen aikana perehdytään tuotantoeläinten anatomiaan ja opetellaan leikkaamaan lihaa. Työpaikkoja löytyy esimerkiksi lihavalmistetuotannosta, elintarvikemyymälöistä ja tavaratalojen herkkukeittiöistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa elintarvikealan perustutkinnosta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Tredu on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja, leipuri-kondiittori ja lihatuotteiden valmistaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja, leipuri-kondiittori tai lihatuotteiden valmistaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja, leipuri-kondiittori ja lihatuotteiden valmistaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Arvioinnit
Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja, leipuri-kondiittori ja lihatuotteiden valmistaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja, leipuri-kondiittori ja lihatuotteiden valmistaja täytä seuraavat tiedot: