Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto | koneasennus ja kunnossapito

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Noin 1,5-2 vuotta
Joustavasti
   
Monimuotototeutus
Tampere
Erikoisammattitutkinnot
Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto | Tredu

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto | koneasennus ja kunnossapito

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinnon suorittanut toimii kone- ja kunnossapitoasennuksien suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Tutkinnon suorittanut voi valinnoistaan riippuen erikoistua ennakkohuoltoon, kustannuslaskentaan ja sähkö-, automaatio-, pneumatiikka- ja hydrauliikka-asennuksien johtamiseen. Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattilaisen työpaikka voi olla prosessiteollisuudessa, energiatuotannossa, julkisella sektorilla, konepajoilla tai palveluyrityksissä.

Tutkinnon sisältö

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto (180 osaamispistettä) muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta ja valinnaisista tutkinnon osista. Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattilaisella tulee olla vahva alan ammattitaito ja halu pitää sitä yllä. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat: itsenäinen työote vahva ammattiosaaminen tarkkuus ja huolellisuus kyky hankkia ja sisäistää uutta tietoa sidosryhmätyöskentelytaidot vuorovaikutustaidot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto | koneasennus ja kunnossapito, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Oppisopimuskoulutus sopii työssäkäyville ja yrittäjille. Opiskelija hankkii omatoimisesti koulutukseen soveltuvan työpaikan tai sopii oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus sekä on yhteydessä Tredun oppisopimuspalveluihin.

Tutkinto / todistus

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto | koneasennus ja kunnossapito? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on perustutkintoja,...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Arvioinnit
Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto | koneasennus ja kunnossapito ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto | koneasennus ja kunnossapito täytä seuraavat tiedot: