Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Noin 1,5-2 vuotta
   
Tampere
Erikoisammattitutkinnot
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | Tredu

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittanut toimii alan asiantuntijana asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä. Vammaisalan erityisohjaaja osaa edistää autismin kirjon henkilöiden osallisuutta ja hyvinvointia, mielenterveyttä ja psykososiaalista hyvinvointia tai vaikea- ja monivammaisen asiakkaan osallisuutta ja hyvinvointia. Työvalmentaja puolestaan osaa toteuttaa työvalmennuksen asiakasprosesseja sekä toimia työelämäasiantuntijana työvalmennuksessa.

Tutkinnon suorittanut voi toimia asiantuntijana asiakkaan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä.

Tutkinnon sisältö

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp) ja se muodostuu kaikille osaamisaloille yhteisestä pakollisesta tutkinnon osasta (60 osp), osaamisalan kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (yhteensä 80 osp) sekä valinnaisesta tutkinnon osasta (40 osp). Erikoisammattitutkinto sisältää kolme osaamisalaa:

  • vammaisalan ja erityisen tuen osaamisala (vammaisalan erityisohjaaja)
  • näkövammaistaitojen ohjauksen osaamisala (näkövammaistaitojen ohjauksen erityisasiantuntija)
  • työvalmennuksen osaamisala (työvalmentaja).

Tredussa on näistä tarjolla kaksi: vammaisalan erityisohjaaja ja työvalmentaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tasoiset tiedot ja taidot sekä lisäksi syventäviä opintoja ja työkokemusta tutkinnon osien aloilta (Vammaisalan ja erityisen tuen osaamisala)
  • Riittävä koulutus ja työkokemus soveltuvalta alalta (Työvalmennuksen osaamisala)
  • Alalle soveltuva terveydentila
  • Riittävä suomen kielen taito opiskeluun ja alalla työskentelyyn

Tutkinto / todistus

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 400 euroa koko tutkinto ja 200 euroa tutkinnon osa. Opiskelijamaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opintonsa. Oppisopimuskoulutus on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on perustutkintoja,...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Arvioinnit
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: