Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Lentokoneasennuksen perustutkinto | avioniikka-asentaja ja lentokoneasentaja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Pirkkala
Ammatilliset perustutkinnot
Tredun koulutukset

Lentokoneasennuksen perustutkinto | avioniikka-asentaja ja lentokoneasentaja

Lentokoneasennuksen perustutkinnosta valmistuva asentaja hallitsee perustiedot ja taidot ilma-alusten aerodynamiikasta, rakenteista sekä järjestelmistä. Työtehtävien tavoitteena on varmistaa ilma-aluksen ja sen osien sekä järjestelmien virheetön toiminta ja lentokelpoisuus. Lentokone- ja avioniikka-asentaja soveltaa tietojaan sekä taitojaan lentokoneita huoltaessaan ja korjatessaan. Koulutuksissa opiskellaan mm. radiotekniikkaa, sähkö- ja digitaalitekniikkaa, elektroniikkaa, huoltotekniikkaa, materiaalitekniikkaa, sekä aerodynamiikkaa, voimalaitteita ja lentokonejärjestelmiä.

Avioniikka-asentaja

Avioniikka-asentajan (B2) opinnot painottuvat lentokoneautomaatioon. Avioniikka-asentaja erikoistuu ilma-alusten sähkö-, elektroniikka-, yhteydenpito-, navigointi- ja viihdytysjärjestelmien testaus-, huolto-, korjaus- ja muutostyötehtäviin. Teoriaopiskelun lisäksi opinnoissa tehdään mittaus-, testaus-, vianetsintä- ja huoltoharjoituksia avioniikkatyötiloissa ja lentokonehalleissa, aidoilla lentokoneilla. Työssäoppimisjaksot suoritetaan ilmailualan yrityksissä Suomessa tai ulkomailla.

Lentokoneasentaja

Lentokoneasentajan (B1) opinnoissa keskitytään pääasiallisesti ilma-alusten mekaanisiin rakenteisiin, huoltotekniikkaan, materiaaleihin ja voimalaitteisiin. Teoriaopiskelun lisäksi opinnoissa tehdään mittaus-, testaus-, korjaus- ja huoltoharjoituksia työsalitiloissa ja lentokonehalleissa, aidoilla lentokoneilla ja lentokonelaitteilla. Työssäoppimisjaksot suoritetaan ilmailualan yrityksissä Suomessa tai ulkomailla.

Lentokonehuoltotyö

Lentokoneasennuksen perustutkinnon osatutkinnossa (lupakirjaluokka A) keskitytään ilma-alusten mekaanisiin rakenteisiin, huoltotekniikkaan, materiaaleihin ja voimalaitteisiin. Teoriaopiskelun lisäksi opinnoissa tehdään mittaus-, testaus-, korjaus- ja huoltoharjoituksia työsalitiloissa ja lentokonehalleissa, aidoilla lentokoneilla ja lentokonelaitteilla. Työssäoppimisjakso suoritetaan ilmailualan yrityksissä Suomessa tai ulkomailla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lentokoneasennuksen perustutkinto | avioniikka-asentaja ja lentokoneasentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Lentokoneasennuksen perustutkinto, avioniikka-asentaja tai lentokoneasentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lentokoneasennuksen perustutkinto | avioniikka-asentaja ja lentokoneasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Arvioinnit
Lentokoneasennuksen perustutkinto | avioniikka-asentaja ja lentokoneasentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lentokoneasennuksen perustutkinto | avioniikka-asentaja ja lentokoneasentaja täytä seuraavat tiedot: