Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Noin 2 vuotta
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Nokia
Ammatilliset perustutkinnot
Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri | Tredu

Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri

Tredusta valmistuneilla puutarha-alan ammattilaisilla on laaja-alainen puutarha-alan perusosaaminen ja syvempää osaamista viheralalta. Puutarhurina tuotat laadukkaita ja turvallisia viheralan palveluita ja kädenjälkesi puutarhoissa antaa viihtyvyyttä monille. Puutarhurin työssä yhdistyvät kädentaidot ja fyysiset ulkotyöt.

Puutarhurin koulutuksessa opiskelet käytännön ja teorian kautta puutarhan suunnittelu-, ylläpito-, hoito- ja kunnossapitotehtäviä. Koulutus antaa sinulle myös hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet esim. hortonomikoulutukseen.

Tutkinnon sisältö

Puutarha-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Ammatillisista tutkinnon osista pakollisia on 105 osaamispistettä ja valinnaisia 40 osaamispistettä. Puutarha-alan perustutkinnossa on kolme osaamisalaa, joista Tredussa on tarjolla viheralan osaamisala.

Tutkinnon toteutus

Koulutus on päiväopiskelua, joka koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Lähiopetuspaikka on Kivimiehenkadun toimipiste Nokialla. Työpaikalla tapahtuva oppiminen sijoittuu yleensä keväästä loppusyksyyn. Osa tutkinnon osista tai koko koulutus voidaan toteuttaa myös oppisopimuksena.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma HOKS ja sen mukaisesti opiskelun laajuus ja kesto arvioidaan yksilöllisesti. Koko tutkinnon suorittaminen kestää n. 2 vuotta, yksittäisen tutkinnon osa n. ½ vuotta. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri

Kustannukset

Koulutus on maksuton, mutta opiskelijalta peritään viranomaismaksut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on perustutkintoja,...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Arvioinnit
Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri täytä seuraavat tiedot: