Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto | puuseppämestari

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Noin 1,5 vuotta
Monimuoto-verkkokoulutus
Erikoisammattitutkinnot
Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
Syksyllä

Verkossa
Syksyllä
Tredun koulutukset

Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto | puuseppämestari

Puuseppämestari toimii itsenäisesti, taloudellisesti ja laatutavoitteiden mukaisesti alan vaativissa työtehtävissä sekä suunnittelee ja valvoo vastuualueensa työtehtäviä, kehittää toimintaa ja opastaa työpaikan toimintatavoissa ja -järjestelmissä.

Puuseppämestari

Puuteollisuuden erikoisammattitutkinnon suorittanut puuseppämestari voi toimia puualan yrityksen tuotannon työtehtävissä, esimiestehtävissä, myyntitehtävissä, itsenäisenä ammatin harjoittajana tai yrittäjänä.

Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma (HOKS) ja suorittaa voi koko tutkinnon tai tutkinnon osia.

Koulutus toteutetaan ilta-/monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on enintään kaksi iltaa viikossa (ti, ke), lisäksi etä-/verkko-opetusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto | puuseppämestari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Vaativissa puusepänalan työtehtävissä työskentelevät, hyvän ammattitaidon omaavat henkilöt.

Alalle soveltuva terveydentila sekä riittävä suomen kielen taito. Hakijat joiden äidinkieli ei ole suomi, kutsutaan suomen kielen testiin.

Tutkinto / todistus

Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto | puuseppämestari

Kustannukset

Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu on 400 euroa (koko tutkinnon suorittaminen) tai yhden tutkinnon osan suorittaminen 250 euroa.

Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa (koko tutkinnon suorittaminen) tai yhden tutkinnon osan suorittaminen 100 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto | puuseppämestari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Arvoinnit
Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto | puuseppämestari ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: