Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puuteollisuuden perustutkinto | puuseppä

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Tampere
Ammatilliset perustutkinnot
Tredun koulutukset

Puuteollisuuden perustutkinto | puuseppä

Puusepän koulutuksessa pääset oppimaan arvostetun käsityöläisammatin. Koulutuksen aikana opit tekemään puusta huonekaluja ja käyttöesineitä. On ensiluokkaiset koneet ja laitteet, rennot ja asiantuntevat opettajat sekä hyvä tekemisen meininki. Pääset myös suunnittelemaan tehtäviä töitä, käyttäen apunasi AutoCAD ohjelmaa ja 3d suunnittelua.

Puu on luonnonmukainen trendikäs materiaali, josta ammattitaidolla valmistetut kestävät tuotteet tuovat hyvää mieltä myös ympäristöarvoja kunnioittaville kansalaisille.

Koulutuksen jälkeen voit työllistyä monipuolisesti erilaisiin kädentaitoa ja puualan osaamista vaativiin tehtäviin teatterista tehtaisiin tai hyödyntää erinomaista alan tuoteosaamistasi myyntityössä.

Puusepänteollisuus, puuseppä

Voit opiskella joko päivätoteutuksena tai iltatoteutuksena.
Iltatoteutuksessalähiopetusta on neljänä iltana viikossa, ma-to klo 17.00-21.00 lukuvuoden aikana. Yhteisissä tutkinnon osissa lähiopetusta voi olla myös päiväaikaan.

Koko tutkinnon suorittaminen kestää noin 2-3 vuotta. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS). Koulutukseen osallistuvalla ei tarvitse olla aikaisempaa alan koulutusta/osaamista.

Henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaasi voit valita myös yhden tutkinnon osan toisesta ammatillisesta perustutkinnosta esim. Liiketoiminnan perustutkinnosta tutkinnon osanasiakaspalvelu tai Rakennusalan perustutkinnostatutkinnon osan korjausrakentaminen tai ikkunatyöt.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puuteollisuuden perustutkinto | puuseppä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Puuteollisuuden perustutkinto | puuseppä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puuteollisuuden perustutkinto | puuseppä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Arvioinnit
Puuteollisuuden perustutkinto | puuseppä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puuteollisuuden perustutkinto | puuseppä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: