Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osatutkinto | katu- ja pikaruokapalvelut

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
2 kuukautta
Ammatillisen tutkinnon osat
Nokia, Tampere

Alkavat koulutukset
Nokia
Joustavasti

Tampere
Joustavasti
 Katu- ja pikaruokapalvelut | Ravintola- ja catering-alan osatutkinto | Tredu

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osatutkinto | katu- ja pikaruokapalvelut

Koulutuksessa opit palvelemaan asiakkaita ja myymään katu- ja pikaruokayrityksen ruoka- ja juomatuotteita yrityksen palvelumallin mukaisesti, rekisteröimään myyntiä sekä laskuttamaan asiakkaita ja hyödyntämään alakohtaista kielitaitoa asiakaspalvelussa. Opit tuntemaan yleisimmät erityisruokavaliot.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravintola-alan perustutkinnosta osatutkinto ja työllistyä ravintola-alan monipuolisiin ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtäviin. Koulutuksen aikana suoritetaan hygieniaosaamispassi- ja anniskelupassi.

Koulutuksen toteutus

Koulutus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työn tai muun soveltuvan kokemuksen kautta hankitun osaamisen perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Arvioitu opiskeluaika on 2-3 kk. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Koulutuksen aikana voidaan arvioida mahdollisuuksiasi suorittaa koko tutkinto.

Opinnot muodostuvat lähiopetuksesta ja pääsääntöisesti työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus alkaa 2-3 lähiopetuspäivällä Nokian Kankaantaankadun toimipisteessä. Tämän jälkeen pyritään työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen yrityksen viikkotyöajan mukaisesti.

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osatutkinto | katu- ja pikaruokapalvelut, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus soveltuu sinulle jos olet suorittanut aiemmin peruskoulun tai sinulla on vastaavat tiedot ja taidot. Jos äidinkielesi ei ole suomi, tulee sinulla olla kielitaitotaso A2.1.

Tutkinto / todistus

Katu- ja pikaruokapalvelut | Ravintola- ja catering-alan osatutkinto

Kustannukset

Perustutkinnon tutkinnon osien suorittaminen on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osatutkinto | katu- ja pikaruokapalvelut? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on perustutkintoja,...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Arvioinnit
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osatutkinto | katu- ja pikaruokapalvelut ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osatutkinto | katu- ja pikaruokapalvelut täytä seuraavat tiedot: