Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja, tietoverkkoasentaja, IT-tukihenkilö tai ohjelmistokehittäjä

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kangasala, Tampere
Ammatilliset perustutkinnot
Tredun koulutukset

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja, tietoverkkoasentaja, IT-tukihenkilö tai ohjelmistokehittäjä

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon suorittaneella on tieto- ja viestintätekniikan tehtävissä edellytetty ammattitaito ja tutkinnon suorittanut osaa toimia yhteistyökykyisesti tieto- ja viestintäteknisessä ympäristössä. Hän osaa käyttää alan sanastoa, selvittää asiakkaan tarpeita ja tehdä asiakaslähtöisiä ratkaisuja tieto- ja viestintäteknisiin tehtäviin liittyen.
Valinnat tutkintonimikkeisiin tehdään kesällä. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja niin valinta tehdään hakijan toiveen ja yhteishaun pistemäärän perusteella.

Tietoverkkoasentaja

Hallitsee tietoliikennetekniikan ja tietokoneiden sekä niiden verkkojen asennus- ja ylläpitotehtävät. Hän osaa teleoperaattoreiden edellyttämät asennukset ja tietoliikenneyhteyksien ylläpidon. Tietoverkkoasentaja tuntee myös kiinteistöjen tietoliikenneverkkojen rakentamisen ja palvelimien verkkokäyttöjärjestelmien asennuksen.

Elektroniikka-asentaja

Valmistaa, testaa, asentaa ja huoltaa erilaisia mobiili-, AV-, sairaala- ja teollisuuden laitteita. Elektroniikka-asentaja hallitsee elektroniikkalaitteiden teollisen tuotannon periaatteet ja menetelmät. Monien laitteiden toimintaan tarvitaan myös ohjelmointitaitoja.

IT-tukihenkilö

Tuntee erilaiset verkkoratkaisut ja hallitsee palvelinohjelmistojen ylläpidon ja virtualisoinnin. Hän työskentelee esimerkiksi atk- tai verkkotuen tehtävissä. Työtehtävät liittyvät usein tietotekniikan käytön opastukseen, myynti-, ongelmanratkaisu- ja vianselvitystehtäviin.

Ohjelmistokehittäjä

Toimii erilaisissa ohjelmistotuotannon suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Hän osaa toteuttaa tietokantapohjaisia web-sovelluksia. Työtehtävät voivat liittyä myös testaukseen, koulutukseen tai sovellusten ylläpitoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja, tietoverkkoasentaja, IT-tukihenkilö tai ohjelmistokehittäjä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja, tietoverkkoasentaja, IT-tukihenkilö tai ohjelmistokehittäjä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja, tietoverkkoasentaja, IT-tukihenkilö tai ohjelmistokehittäjä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Arvoinnit
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja, tietoverkkoasentaja, IT-tukihenkilö tai ohjelmistokehittäjä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja, tietoverkkoasentaja, IT-tukihenkilö tai ohjelmistokehittäjä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: