Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistuksen osaamisala

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Noin 1,5-2 vuotta
Koko-/osa-aikainen
Ammattitutkinnot
Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
Joustavasti

Verkossa
Joustavasti
Tredun koulutukset

Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistuksen osaamisala

Teknologiateollisuus tarvitsee osaavaa työvoimaa. Onko sinulla jo alan peruskoulutus ja haluat päivittää tai laajentaa osaamistasi suorittamalla ammattitutkinnon tai tutkinnon osia?

Suoritettuasi tuotantotekniikan ammattitutkinnon sinulla on hyvä kokonaisnäkemys oman osaamisalasi valmistusprosesseista. Osaat käyttää työssään vaadittavia koneita, laitteita ja materiaaleja sekä automaation ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia sekä osaat arvioida ja kehittää omaa toimintaasi ja opastaa työympäristön toimintatavoissa ja tehtävissä.

Koneistuksen osaamisala

Koneistuksen osaamisalan suorittanut osaa työskennellä itsenäisesti koneistusalan valmistustyötehtävissä. Hän osaa ohjelmoida ja valmistaa CNC-koneilla tarkkoja ja monipuolisia konepajapiirustusten mukaisia kappaleita hyödyntäen 3D CAM -ohjelmistoa.

Koneistuksen osaamisalan suorittanut voi toimia CNC-koneistajana, valumallinvalmistajana tai työvälinevalmistajana konepajaympäristössä.

Koulutuksen kesto on n. 1,5 - 2 vuotta. Lähipäiviä on n. 1-2 pv/kk, lisäksi verkko-opetusta sekä työelämässä oppimista. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu kone- ja tuotantotekniikan alalla työskenteleville ja/tai alan työkokemusta omaaville, jotka haluavat laajentaa osaamistaan /suorittaa ammattitutkinnon.

Oppisopimuskoulutus sopii työssäkäyville ja yrittäjille. Opiskelija hankkii omatoimisesti koulutukseen soveltuvan työpaikan tai sopii oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus sekä on yhteydessä Tredun oppisopimuspalveluihin.

Tutkinto / todistus

Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistuksen osaamisala

Kustannukset

Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu on 400 euroa, tutkinnon osa 250 euroa.
Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa, tutkinnon osa 100 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Arvoinnit
Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistuksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: