Sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kangasala, Lempäälä, Tampere
Ammatilliset perustutkinnot
Tredun koulutukset

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja

Turvallisuusvalvoja ennaltaehkäisee toiminnallaan vaara- ja uhkatilanteita. Ala kasvaa ja kehittyy, valmistuneet opiskelijat ovat työllistyneet erittäin hyvin.

Opintojen aikana suoritetaan vartijan ja järjestyksenvalvojan peruskurssit. Ammattilainen tarvitsee hyvää keskittymiskykyä ja fyysistä kuntoa. Näiden harjoittelu kuuluvat tärkeänä osana koulutukseen.

Turvallisuusvalvoja

Turvallisuusalan perustutkinto tarjoaa monipuolisen tietotaidon turvallisuusalasta ja tämän lisäksi se mahdollistaa jatko-opiskelut esim. poliisiksi. Tredun opintojen myötä saat perusteet turvallisuussuunnittelusta sekä riskiarvioinnista. Työpaikkoja ovat mm. teollisuuslaitokset, liikekeskukset, hotellit ja ravintolat. Turvallisuusvalvoja voi työskennellä esim. vartijana, järjestyksenvalvojana, vastaanottovirkailijana, vahtimestarina, turvajärjestelmien suunnittelijana tai asentajana sekä tietoturvan parissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Arvoinnit
Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Töihin vankilaan?

Valmenna, vaikuta, turvaa – ole mukana katkaisemassa rikoksen ketjua! Haku rikosseuraamusalan koulutukseen 1.1.–31.1.2021.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: