Elinikäinen oppiminen ja kasvatus, Kasvatuksen ja yhteiskunnan tutkimuksen maisterikoulutus

Tampereen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Tampere
Itsenäiset maisteriohjelmat

Elinikäinen oppiminen ja kasvatus, Kasvatuksen ja yhteiskunnan tutkimuksen maisterikoulutus

Kasvatustieteen maisterin tutkintoon johtavat elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen (elokas) maisteriopinnot soveltuvat eri koulutusasteiden kentällä toimiville osaajille, henkilöstön kehittäjille ja muille aikuis- ja ammattikasvatuksen asiantuntijoille tai tällaisiin tehtäviin tähtääville. Kasvatustieteellisen alan työllisyysnäkymät ovat hyvät.

Opinnoissa syvennät oppimisen ja kasvatuksen asiantuntijuuttasi. Saat vahvan teoreettisen pohjan ymmärtää ja tehdä kasvatus-, opetus- ja koulutusalan tutkimusta sekä kehittää ja arvioida ammattialaasi tieteellisesti. Opinnoissa tuetaan jatkuvalle oppimiselle rakentuvaa tieteellistä ja ammatillista kehittymistäsi sekä kehitetään yhteiskunnallisen, kulttuurisen ja kriittisen ajattelusi valmiuksia.

Kasvatustieteen maisterin tutkintoon sisältyy kasvatustieteiden sisällöllisiä ja metodologisia opintoja, pro gradu -tutkielma sekä harjoittelu. Syventävien opintojen harjoittelussa työskentelet aidossa työelämäympäristössä. Tutkintoon sisältyy myös vapaasti valittavia opintoja, jotka ovat työmarkkinoille sijoittumisen ja asiantuntijuuden kannalta olennaisia. Sinulle on tarjolla Tampereen korkeakouluyhteisön laaja opetustarjonta. Tutkinnon aikana voit suorittaa opintoja myös kansainvälisessä opiskelijavaihdossa. Sinulla on mahdollisuus hakeutua suorittamaan aikuiskoulutuksen opettajan pedagogiset opinnot.

Tervetuloa elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen maisteriopintoihin!

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kasvatustieteen maisteri

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto kytkee yhteen tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimuksen ja koulutuksen. Uusi Tampereen yliopisto syntyi vuoden 2019 alussa, kun Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyivät uudeksi säätiöyliopistoksi. Tampereen yliopistona toimiva Tampereen korkeakoulusäätiö harjoittaa myös ammattikorkeakoulutoimintaa Tampereen ammattikorkeakoulun pääomistajana. Tampereen...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen yliopisto

Kalevantie 4
33014 Tampere

Arvioinnit
Elinikäinen oppiminen ja kasvatus, Kasvatuksen ja yhteiskunnan tutkimuksen maisterikoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.